Blog de articole si resurse

Vrei performanta si stabilitate? Routerul wireless TL-WR1043ND ti le ofera pe amandoua

wireless-TL-WR1043NDAstazi cam toata lumea care are o conexiune fixa la Internet are automat si un router. Routerul este foarte util atunci cand ai de conectat mai multe dispozitive la Internet si nu vrei sa depinzi de fire intinse peste tot. In functie de puterea sa si de calitatea semnalului, routerul poate acoperi intreaga locuinta, o intreaga cladire sau numai o camera. De obicei un router permite conectarea rapida la internet via WiFi, conexiunea este stabila, se pot efectua rapid operatiuni de upload-download, in acelasi timp se pot conecta la router mai multi utilizatori.

Pe piata sunt foarte multe modele de routere, cu preturi mai mici sau mai mari, cu performante foarte bune si viteze ce pot atinge si 1000 mbps. Printre cele mai bune modele de routere se afla si TL-WR1043ND, un router wireless cu patru portul LAN gigabit de pana la 1000 Mbps, standard wireless 802.11 b/g/n. Gandit special pentru cei care isi doresc viteze foarte mari la dowload sau upload, noul router TL-WR1043ND poate atinge viteze wireless de pana la 450 Mbps, are antene externe detasabile de 5 dBi si frecventa excelenta de 2.4 Ghz. Securitatea retelei este garantata de protocoalele moderne suportate, pana la WPA2-PSK, se poate activa si dezactiva functia wireless, sunt disponibile si functii precum Bridge WDS sau WMM. Configurarea este usoara, via ip router, se poate seta parola dorita si alte optiuni de securitate, suporta protocoalele Ipv4 si Ipv6, are filtre si firewall incorporate.

Daca aceste caracteristici v-au convins il puteti achizitiona la un pret bun de la cumperi-orice, acolo unde veti descoperi o reducere de 29% doar in aceasta perioada si garantie de 12 luni la produsul amintit. Livrarea e rapida, puteti intreba un consultant orice nelamurire aveti, in pagina fiecarui produs gasiti detalieri despre performantele sale. Routerul TL-WR1043ND este perfect pentru la birou sau acasa, este stabil si poate functiona fara probleme timp indelungat gratie constructiei si pieselor de calitate oferite de producator.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *