Blog de articole si resurse

Un avocat bun nu doar castiga procesul, dar te sustine si moral

drept-maritimM-am convins o data in plus de faptul ca un profesionist bun nu tine doar de planul abilitatilor profesionale de care da dovada, ci si de atitudinea fata de client, de intelegere a situatiei si a cauzei acestuia, chiar daca ne referim, de exemplu, la un avocat. Am avut un dosar de drept maritim, care m-a consumat foarte mult in ultima jumatate de an, deoarece imi erau lezate foarte mult drepturile si nu puteam nici intr-un fel impreuna cu avocatul meu sa ajungem la un numitor comun sau macar sa amelioram in vreun fel situatia. Cu toate ca avocatul care ma reprezenta era specializat si in drept maritim, procesul s-a dovedit a fi unul foarte dificil

Desigur, avocatul pe drept maritim m-a reprezentat in fata autoritatilor ori de cate ori a fost nevoie si a dat dovada de un profesionalism fara cusur, cu toate acestea, ne-a fost foarte dificil, deoarece procesul dura si nu reuseam sa obtinem nicio ameliorare. Eu nu puteam sa fiu prezent fizic la locul desfasurarii actiunilor, de aceea tineam legatura cu avocatul pe drept maritim prin telefon si el ma reprezenta oriunde era nevoie de prezenta mea.

Trebuie sa recunosc ca am fost destul de mult impresionat de felul in care s-a ocupat acest avocat de procesul meu. La un moment dat, am inteles ca, la fel ca mine, crede in cauza mea si in drepturile care mi-au fost lezate. Asta m-a incurajat foarte mult si m-a facut sa cred si mai tare in faptul ca vom reusi. Am reusit intr-un final, am castigat procesul si sunt ferm convins ca un avocat bun nu doar castiga procesul, dar si te sustine moral in timpul acestuia, la fel cum a fost si in cazul meu.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *