Blog de articole si resurse

Termoizolatii cu cei mai buni

termoizolatiiCand vorbim despre confortul unei cladiri, inainte de toate luam in calcul realizarea unei termoizolatii, deoarece cu totii suntem de aceeasi parere si anume ca o temperatura optima in incapere ne face sa ne simtim mai bine, mai confortabil. Totusi lucrarile de termoizolatii au o importanta foarte mare si nu se rezuma numai la confort, pentru ca in lipsa unei izolatii termice corect executate, cea mai mare parte din caldura se pierde prin intermediul peretilor.

Acest lucru atrage dupa sine cheltuieli foarte ridicate pentru energia utilizata in sistemul de incalzire si, bineinteles, o lipsa de confort. Exista foarte multe companii care vin in intampinarea tuturor clientilor care-si doresc un mediu ambiant confortabil si reducerea costurilor generate de consumul mare de energie pentru sistemele de incalzire. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor, o echipa de lucratori profesionisti si responsabili, asa cum este cea de pe hidroizolatii-conduraru.ro utilizeaza materiale moderne, care provin de la branduri recunoscute pentru produsele de calitate pe care le fabrica, firma reprezenta solutia ideala in executarea lucrarilor de termoizolatii. Stadiul de inchidere a lucrarilor de hidroizolatii pentru fiecare contructie in parte indiferent ca este vorba de constructii civile sau de constructii industriale, este determinat de faza finala de executie a lucrarilor de izolatii si termoizolatii la terasele si balcoanele cladirii respective in cazul unei constructii civile, sau la realizarea sistemului de invelitoare, sistem de acoperis, acoperisuri cu vegetatie si altele.

Prin urmare in functie de proiect aceasta faza finala s anume realizarea de termoizolatii, cuprinde o paleta larga de servicii pe care societatea CONDURARU GRUP o presteaza cu un inalt grad de profesionalism determinat de experienta acumulata a companiei in realizarea de hidroizolatii cu membrane bituminoase sau hidroizolatii cu membrane pvc si termoizolatii foarte complexe. Pentru a avea o lucrare de durata cand vine vorba de izolatii nu trebuie decat sa apelezi la profesionisti.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *