Blog de articole si resurse

Tema coloristica la botezurile de baieti

La fel ca si in cazul nuntilor, tematica evenimentului este un concept din ce in ce mai intalnit si la botezuri. Fie ca vorbim despre o tematica completa, fie ca vorbim doar despre o tematica de culoare, foarte multe familii aleg sa organizeze pentru noul venit in familie, evenimente atent pregatite, in care toate detaliile sunt puse la punct si mereu in acord una cu celelalte.
Daca vorbim despre o tema coloristica pentru un botez de baietel, parintii se vor gandi la o culoare inca de la inceput. De cele mai multe ori ne-am obisnuit ca familile sa aleaga nuante de bleu sau albastru pentru baietei, dar la fel de potrivite sunt si albastrul marin, verdele, vernilul, sau chiar galbenul, de ce nu?

Punerea in aplicare a temei coloristice incepe cu trimiterea invitatiilor. Fie ca vorbim despre invitatii speciale hand made, asa cum se procedeaza in ultima perioada, fie ca este vorba despre invitatii clasice printate, ele vor avea culoarea aleasa de parinti pentru botezul copilului. In continuare, pentru a se conforma temei, nasii vor alege un trusou botez baiat in culoarea sau culorile predominante ale evenimentului, sau un trusou in care obiectele sa aiba macar un model in culoarea botezului.
De asemenea, culorile vor trebui sa se regaseasca si in decorul floral al lumanarii de botez si, daca sala unde va avea loc evenimentul este decorata cu aranjamente florale, acestea ar fi bine sa mentina o tematica unitara cu cea a lumanarii.

Pentru ca e greu sa ne imaginam astazi un botez fara candy bar, cu cake pops-uri, prajiturele, briosele, bezele, macarons, jeleuri… toate cat mai frumos colorate, nu ar strica sa se pastreze pentru zona in care este amenajat candy barul tema coloristica a intregului eveniment.
Marturiile pe care le veti oferi invitatilor ca amintire ca au participat la eveniment sunt in general in ton cu invitatiile, respectand si ele culoarea evenimentului.
Pentru decorarea salii, insa, nu va fi suficienta o tematica coloristica si in rest sa amestecati elemente din diverse stiluri decorative. Interesant si extrem de vesel ar fi sa optati si pentru o tematica generala. Foarte in voga anul acesta sunt temele marine, baloanele cu aer cald, norisorii, sau animalutele.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *