Blog de articole si resurse

Taramul gemenilor

gemeniIn vestul mult incercatei Ucraine, in satul Velikaya Kopanya se intampla un fenomen foarte ciudat. Aici se nasc foarte multe perechi de gemeni. 61 de perechi de gemeni din 4.000 de rezidenti, cam asta e procentul infiorator de mare.

Fenomenul nu e unul de data recenta. Ultimele trei generatii au avut aceasta problema cu prea multi gemeni nascuti, recordul de nasteri de gemeni nu poate fi batut nici macar azi. Ideea este ca recordul nu se limiteaza la oameni, ci apare si la vaci, care ajung sa aiba pui gemeni. Motivul acestor nasteri ciudate poate sa fie explicat de o povestioara locala. Demult, departe de sat, la vreo 160 km locuia o femei care nu putea sa aiba copii sau sa nasca.

Cand a calatorit in sat sa bea niste apa cu puteri supranaturale a ramas imediat insarcinata si a nascut…ce credeti? Gemeni. In fiecare an se nasc doua sau trei perechi de gemeni, asa ca multi oameni din alte sate au venit aici si au inceput sa curteze fetele in speranta ca vor prinde gena magica si vor avea perechi de gemeni la nesfarsit.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *