Blog de articole si resurse

Siguranta la casa sau vila este mai mare daca va montati videointerfoane inteligente

videointerfoane-electraBucuria mutarii de la apartament la vila nu este atat de mare. O spun din proprie experienta. Bine, euforia de moment nu poate fi contestata, ai mai mult spatiu, nu mai ai vecini nesuferiti. Insa bucuria dispare imediat ce iti dai seama ca ai nevoie de siguranta sporita. Ea se poate obtine foarte usor prin montarea de videointerfoane Electra, cum s-a intamplat in cazul meu. La inceput am tot amanat echiparea casei cu asa ceva pentru ca mi se parea cam scump si destul de complicat de folosit. Era vorba de videointerfoane, adica niste interfoane inteligente care puteau chiar si inregistra ce se intampla in jurul lor, insa gandul ca va trebui sa ma obisnuiesc sa raspund la video interfoane nu prea era pe placul meu.

Pana la urma, cand am vazut ca un vecin de la o vila mai indepartata de pe strada noastra a fost calcat de hoti si ramasese cu mai nimic in casa, am hotarat sa ne punem si noi videointerfoane Electra. Ne-am uitat pe oferta lor de video interfoane, am gasit unele care sa ne convina, am platit si am asteptat sa vina echipa sa le monteze. Raspunsul lor a fost unul prompt, cand au zis ca vin au venit negresit, au adus cu ei si videointerfoane noi pe care le-au scos din ambalajele originale in fata noastra. Procesul de montare a fost facut la modul profesionist, a durat putin, ni s-a explicat pe larg cum functioneaza aceste videointerfoane Electra si cum trebuie sa avem grija de ele. In kit-ul pentru videointerfon cumparat de noi la un pret bun am avut yala electromagnetica inteligenta, unitate centrala pentru comanda si alimentare si tag-ul de proximitate, dozele cu patru iesiri.

Modelul nostru care nu avea un pret prea mare avea functia touch, rezista foarte bine la variatii de temperatura si umiditate, asigura si deschiderea portii, portilor auto si usilor de garaj. Materialele din care au fost construite aceste interfoane erau de buna calitate, rezistau la socuri si acte de vandalism, camerele incorporte aveau rezolutii bune si puteau filma tot ce se intampla in jur. Dupa ce a plecat echipa am inceput sa le testam si am fost foarte multumiti, mai linistiti pentru ca aveam si alarma si stiam ca nimeni nu poate intra in locuinta fara sa fie depistat.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *