Blog de articole si resurse

Schimba vechiul kit de distributie al masinii cu un kit distributie passat b6 original

kit-ditributieOrice sofer care tine la masina lui si pune pret pe performanta stie cat de importanta este distributia masinii. Distributia nu e altceva decat o serie de subansambluri ale motorului care sincronizeaza componentele care raspund de admisie, pozitia cilindrilor si evacuare. In distributia multor masini e inclusa si pompa de apa, antrenata de cureaua de distributie.

Inlocuirea periodica a unui kit distributie passat b6 este destul de costisitoare, insa are avantajul ca se realizeaza la perioade lungi de timp si nu dureaza prea mult. Schimbarea kit-ului de distributie se face preventiv daca vrem sa nu distrugem partial motorul, cureaua de distributie rupandu-se din cauza uzurii. Cand se inlocuieste un kit distributie passat b6 trebuie schimbate si curele de transmisie, alte accesorii, pompa de apa pentru ca masina sa functioneze la parametri normali. Cele mai grave urmari ale evitarii montarii unui kit nou de distributie pot fi ruperea curelelor, pistoanele care se volesc mereu de supape, avarii. Specialistii spun ca e bine sa schimbam acest kit la 90.000 kilometri, dupa care la 60.000 kilometri, pe masura ce trece ceva timp de la primul schimb, insa nu mai tarziu de cinci ani. Daca ajungem la 180.000 de kilometri se inlocuiesc obligatoriu si pinioanele danturate cuplate la cureaua de distributie.

Costurile inlocuirii kit-ului de distributie sunt mari pentru ca se schimba un ansamblu de piese auto foarte important pentru functionarea optima a masinii. La stoauto gasiti oricand kit-uri distributie 1.9TDI originale si pompe de apa la cel mai mic pret de pe piata. Toate piesele sunt originale, kit-ul include curea de distributie, rola intinzatoare, de ghidare a curelei, piulite si pompa de apa. Toate produsele comandate se livreaza prin curierat rapid in cel mai scurt timp posibil, piesele sunt pentru majoritatea marcilor mari de masini intalnite pe soselele romanesti, orice neclaritati despre un anumit articol putand fi lamurite cu ajutorul echipei de suport.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *