Blog de articole si resurse

Relaxarea la birou sau acasa e mult mai simpla cand ai langa tine un fotoliu pentru masaj

Niciodata nu e prea tarziu pentru un masaj relaxant realizat la birou sau acasa. Stresul, statul in aceeasi pozitie ore intregi, miscarile monotone si slabirea musculaturii din anumite zone, iata doar cativa factori care pot duce la disconfort sporit si la dureri de spate, ceafa, membre. Masajul facut cu fotolii de masaj Inada de exemplu poate avea o multime de beneficii pentru sanatatea noastra. In primul rand in loc sa mergi la salon si sa pierzi timpul prin trafic si asteptand sa iti vina randul cu un fotoliu masaj poti obtine aceleasi efecte benefice acasa sau la birou, in pauze.

Functiile speciale si numarul mare de programe prestabilite si tipuri de masaj realizate transforma orice fotoliu de masaj intr-un maseur profesionist care iti sta la dispozitie oricand ai nevoie de el.

In al doilea rand daca achizitionati un fotoliu cu masaj veti putea sa va alegeti de fiecare data tipul de masaj dorit in functie de durerile si zona unde se manifesta disconfortul. Multe tipuri de masaj efectuate de un fotoliu masaj ieftin pot reduce si stresul, va pot ajuta sa va relaxati dupa o zi de munca si ore prea multe petrecute pe scaun, in fata monitorului.

In al treilea rand, fiecare tip de masaj realizat de un fotoliu masaj este adaptat in functie de corpul fiecarui individ, anumite zone pot fi stimulate mai puternic decat altele astfel incat la final masajul facut de fotoliu de masaj sa fie cat mai eficient.

In al patrulea rand un fotoliu cu masaj ofera si posibilitatea combinarii anumitor functii si crearii unor programe personalizate care sa vizeze doar anumite zone ale corpului care va fac probleme in mod frecvent. Telecomanda speciala si miscarile atent gandite ale unui fotoliu masaj ieftin, posibilitatea de a asculta si muzica relaxanta in timpul masajului, preturile bune si rezistenta mare a fotoliilor, iata alte avantaje ale achizitionarii lor. Desi au preturi destul de mari, amortizarea investitiei este simpla, fotoliile merita si ultimul banut avand in vedere ca joburile din ziua de astazi sunt foarte solicitante si orele suplimentare sunt din ce in ce mai multe.

Ca sa obtineti un pret bun pentru fotoliu masaj puteti incepe cautarile in online, acolo unde si ofertele sunt mai variate si reducerile mai mari. La inadafamily veti descoperi, de pilda, fotolii pentru masaj japoneze Inada Family, firma este dealer autorizat asa ca preturile vor fi intotdeauna corecte si chiar mai mici decat ale firmelor care nu au acest statut. Pe langa un pret bun pentru fotoliu masaj InadaFamily ofera celor interesati fotoliile Inada 3S, Inada 3S Flex, Inada Duet, Inada Dreamwave, Inada YuME Robo sau Inada X1, fotolii cu un design modern si functii adaptate pentru un masaj complex la dvs. acasa.

Masajul 3D, mecanismele 3D role de masaj medical si perne de aer, numarul mare de tipuri de masaj pentru toate zonele corpului, relaxarea garantata de functiile speciale si controlul usor, iata doar cateva dintre beneficiile fotoliilor de la InadaFamily. Functiile se pot combina, sunt programe prestabilite dar fiecare utilizator isi poate defini propriul tip de masaj, garantia este de 36 de luni, livrarea este rapida, in doar doua zile, manualul de utilizare e simplu de inteles si e in limba romana pentru o operare cat mai simpla. Dupa ce ai primit produsul relaxeaza-te cu un fotoliu de masaj si vei putea a incepi o noua zi mult mai usor, te vei simti mai bine si durerile de spate sau gat vor disparea ca prin minune lasand loc unei stari generalizate de bine.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *