Blog de articole si resurse

Refaceti-va dantura cu implanturi dentare si veti avea un zambet de invidiat in fiecare zi

Alimentatia, mostenirile genetice, lipsa unei igiene bucale corecte, toate acestea pot duce la pierderea dintilor. Odata ce un dinte a fost scos exista doua solutii de corectare a spatiului liber lasat: o punte dentara sau un implant dentar. Puntea este o varianta mai simpla, insa veti pierde cel putin doi dinti pentru ca trebuie piliti si transformati in puncte de sprijin, asa ca implantul dentar este o metoda mai eficienta. Multa lume se fereste de implant pentru ca se gandeste la cat costa un implant dentar, e adevarat preturile sunt mai mari decat pentru o punte, insa eficienta si aspectul estetic sunt infinit mai bune. Implantul dentar inlocuieste practic radacina dintelui extras si permite reconstruirea unui dinte care seamana cu restul celor sanatosi.

Dupa cateva luni de la fixarea implantului dintele va fi exact ca unul obisnuit din cavitatea bucala, implanturile dentare sunt o solutie optima pentru pacientii care nu vor proteza mobila, osul nu este resorbit si gingiile nu se mai retrag. Alte avantaje ale unor implanturi dentare pot fi usurinta intretinerii, adaptarea perfecta la conformatia danturii, rapiditatea montarii implanturile si interventia nedureroasa. De asemenea aceste implanturi se pot face la orice clinica dentara Bucuresti, interventia nu dureaza foarte mult, pacientul isi poate relua lucrul imediat dupa operatia de implantare, fiecare clinica are oferte de implant dentar pret bun asa ca oricand puteti gasi implanturi de calitate si rezistente. La CityDent, clinica stomatologica cu experienta si personal calificat, cu studii in strainatate, puteti solicita oricand un implant dentar de calitate, sunt disponibile toate tipurile de implanturi dentare, dentistii evalueaza si stabilesc care e mai bun pentru fiecare pacient.

Vizitele dese ale personalului calificat din strainatate permit oferirea de solutii personalizate moderne pacientilor care aleg clinica dentara Bucuresti CityDent, medicii stomatologi vor decide dupa analize ample ce fel de implant dentar pret bun este cel mai potrivit pentru tipul de dantura al pacientilor. Implanturile dentare de la CityDent pot inlocui un singur dinte lipsa, pot inlocui toti dintii pentru refacerea completa a danturii, implanturile se pot transforma in puncte de sprijin pentru puntile totale, pentru proteze. Coroana implantului metalo-ceramica sau din zirconiu va asigura o estetica impecabila, rezistenta implanturilor este mult mai mare decat a puntilor obisnuite.

Pe site-ul CityDent puteti afla totul despre implantul dentar, puteti sa va decideti ce fel de implant doriti mai simplu, aveti la dispozitie si implanturile moderne AlphaBio si Biomet3I, preturile pentru implanturi pornesc de la 2600 lei pentru AlphaBio si ajung la 4700 lei pentru Biomet-toate preturile implanturilor se gasesc pe site in sectiunea dedicata.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *