Blog de articole si resurse

Primii pasi in programare pe intelesul tuturor cu Iustin Paraschiv

programare-web-iustinPentru a invata lucruri noi si a deveni profesionist intr-un domeniu nou este nevoie in primul rand de incredere in popria persoana si apoi de incredere in sursele de informare pe care le ai. Fie ca sunt carti, bloguri, articole interesante sau tutoriale, online-ul este plin de informatii despre cum sa devii web developer sau cum sa devii un bun web designer. In ce surse poti avea incredere si cat de atent sunt materialele realizate… este un subiect despre care se pot spune multe, insa un lucru cert este ca Iustin Paraschiv este unul dintre blogerii din acest domeniu cu informatii dintre cele mai clare si mai utile.

De ce Iustin Paraschiv?
Am inceput in urma cu putin timp sa caut informatii utile despre HTML in incercarea de a-mi lamuri niste probleme legate de construirea unui blog si vrand sa-mi dau seama daca este ceva ce pot face singura sau trebuie sa platesc pe cineva sa faca blogul pentru mine. Stand de vorba cu niste prieteni cu conexiuni mai mult sau mai putin in acest domeniu, am aflat despre Iustin Paraschiv si despre blogul sau. Am incercat sa gasesc aici raspunsuri pe care imi doream sa le primesc si am fost surprinsa sa gasesc in primul rand informatii scrise chiar si pe intelesul incepatorilor ca mine, dar articole documentate si mai ales foarte exacte. Am citit lucruri importante despre „platforma minune” WordPress, despre prima pagina a unui site, despre limbajul de programare Java si despre HTML, dar si despre OOP (Object Oriented Programming – Programarea Orientata pe Obiecte).
Articolele si tutorialele ce explica probleme dintre cele mai diverse le-am gasit si pe platforma de blogspot si pe cea de wordpress a lui Iustin Paraschiv, cu exemple exacte si foarte detaliate si in fericire nu mi-a fost deloc greu sa inteleg. Citind CV-ul lui Iustin Paraschiv pe site am inteles de unde proprietatea termenilor si de unde usurinta de a explica chiar si pentru incepatori – e vorba despre formarea sa ca informatician si experienta sa in domeniu care il ajuta sa exprime foarte exact si shematic.

Comunicare directa cu Iustin Paraschiv
Desi site-ul sau mi-a lamurit unele probleme am descoperit ca sunt foarte multe alte intrebari la care am nevoie de raspunsuri. Iar pentru acestea am fost uimita sa aflu ca atat pe Facebook cat si pe Twitter Iustin Paraschiv este disponibil intrebarilor care vin din partea celor care ii apreciaza deschiderea si vor sa invete mai multe despre programare si web design. Raspunsurile lui Iustin Paraschiv la intrebarile adresate lui se vor traduce in articole publicate pe site-ul si blogul sau astfel incat cei interesati sa isi gaseasca aici o adevarata sursa de informare, utila si mereu la indemana.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *