Blog de articole si resurse

Prima intalnire din online. (Not) To Do List

Stii deja ca pana la prima intalnire la un restaurant exista prima intalnire din online. Site-urile de socializare si cele de dating ofera nenumarate variante de a incepe o relatie care va continua si in offline. Prima intalnire din online difera de cea din offline. In primul rand nu il vezi fizic pe cel care iti va fi aproape, poate, toata viata. In al doilea rand nu ai emotii si poti sa iti exprimi mai usor sentimentele la o prima intalnire in online. In al treilea rand intalnirile online sunt mult mai simplu de pus la punct, nu implica prea multe lucruri, nu conteaza cu ce esti imbracat si cum iti sta parul. In al patrulea rand prima intalnire din online difera de cea din offline si prin implicarea emotionala, care e mai mica, un lucru bun de altfel.

Ce trebuie sa faci la prima intalnire in online, pe un site cu anunturi postate de femei singure din Neamt sau din alt judet pentru a avea o relatie cat mai durabila si in offline? Iata un To Do List simplu. In prima faza nu trebuie sa fii prea insistent. Daca doamnele sau domnisoarele care au postat anunturi matrimoniale cu femei singure nu doresc sa inceapa o conversatie nu e cazul sa incerci la nesfarsit, ai destule variante pe site. Mai departe, alt punct pe To Do List ar fi cel care tine de comportament si ce dai de inteles.

Chiar daca nu esti vazut si nu ti se poate citi gestica si mimica nu inseamna ca modul in care scrii si diverse emoticoane folosite nu te pot da de gol. Incearca sa fii cam mai ponderat in afirmatii si sa nu te lauzi excesiv, glumele trebuie amanate de abia dupa ce va cunoasteti mai bine. To Do List la prima intalnire din online poate continua cu evitarea unei discutii despre viitorul vostru peste n ani. Doamnele sau domnisoarele care si-au facut profiluri pe site-urile cu femei singure din Neamt nu prea sunt impresionate de domnii care cred ca deja un da in online inseamna si o relatie de viitor, ca femeia respectiva le apartine.

Alt lucru care ar fi de pus in To Do List la prima intalnire in online este modul in care raspunzi la anumite intrebari, in special cele legate de tine. Este stiut ca doamnnele si domnisoarele care dau anunturi matrimoniale pe site-uri cu femei singure cauta un anumit tip de barbat. Din descrieri iti poti da seama ce tip de barbat cauta si poti incerca sa te apropii prin raspunsuri de ce isi doresc. Atentie insa, femeile te vor cunoaste si in realitate si isi vor da seama daca ai raspuns cu sinceritate.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *