Blog de articole si resurse

Pompele de beton asigura o turnare a betonului in conditii bune pentru constructii cat mai rezistente

Pregatirea si turnarea betonului sunt doua operatiuni foarte importante pe santier. De ele depinde siguranta cladirilor construite, respectarea tuturor parametrilor din proiecte, dar si respectarea deadline-urilor oferite de firma care a preluat santierul de constructii. Dupa ce a fost adus la consistenta dorita betonul este turnat uniform in cofraje sau in fundatie, la etaje si la structurile de rezistenta in asa fel incat intreaga structura sa fie cat mai stabila la final.

Constructiile de mari dimensiuni trebuie sa respecte niste parametri foarte precisi la nivel de arhitectura si siguranta asa ca turnarea betonului trebuie facuta cu maxima atentie. Suprafetele mari trebuie umplute rapid cu beton asa ca pe santiere se folosesc pompele pentru beton. O pompa de beton asigura atat o calitate mult mai buna a turnarii, cat si o stabilitate mai mare a structurii obtinute. Dupa ce e turnat cu ajutorul pompelor beton e omogenizat corect, timpul de turnare e mult mai scurt, se pot termina mai rapid lucrarile.

Pe santiere, pompa de beton este indispensabila, mai ales ca in majoritatea timpului se lucreaza contra cronometru, lucrarile trebuie sa avanseze exact asa cum isi doreste proprietarul. Avantajele pompelor de beton sunt date de posibilitatea deplasarii lor cu ajutor autovehiculelor pe care sunt montate, de la un santier la altul, de simplitatea operarii lor si de calitatea turnarii, de rezistenta lor la turnari succesive si la cantitati mari de beton.

De asemenea, mai putem adauga rezistenta la uzura, numarul mare de tipuri disponibile pe piata si intretinerea simpla pentru orice pompa de beton achizitionata. Karpathia, magazin online cu o gama completa de solutii pentru santierele moderne pune la dispozitia celor interesati tehnologiile inovatoare CIFA, pompe de beton rezistente si piese de schimb si service autorizat CIFA. Autopompele de beton se pot utiliza pe orice santier in lucru, nacela ofera stabilitate si precizie in operare, grupul de pompare are putere mare, comenzile electronice sunt intuitive si simplu de folosit.

Performantele articulatiilor sunt imbunatatite cu ajutorul pivotilor de trecere si a tijelor de legatura externa, cu unele tipuri de autopompe de la Karpathia se poate turna beton la poduri, sunt ideale la turnari adanci si parcari auto, subsoluri, dar si pentru alte lucrari de amploare. Specialistii Karpathia va pot ajuta in alegerea autopompei de beton potrivita pentru operatiunile realizate, sfaturile lor se bazeaza pe experienta si expertiza in domeniu si sunt foarte utile atunci cand nu sunteti decisi ce vrei sa cumparati pentru santierele detinute.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *