Blog de articole si resurse

Photohotel – calitate si profesionalism

Stiti vacantele acelea in care nu vrei decat sa te odihnesti la soare, cu muzica chill, cu un cocktail in mana si cu marea cat vezi cu ochii? Dupa mine, acelea sunt cele mai relaxante vacante dupa un an de munca pana la epuizare. Sigur ca si vacantele de explorare sunt atractive, insa prefer sa las aceste experiente pentru city break-urile de peste an.

Ei bine, in mai toate vacantele “de leneveala” in care am mers, in Turcia, Grecia sau Spania, am dat peste fotografi care ne propuneau sedinte foto pe malul marii, sedinte foto la apus sau in spatiile de un verde luxuriant de prin resorturi. In Turcia, mai ales, unde te intorci vezi si astfel de fotografi.

Insa anul acesta am avut o experienta deosebita intalnind pentru prima data astfel de fotografi romani. Stiam ca sunt fotografi romani pe vasele de croaziera, insa acest concept este cu totul diferit. Asa am aflat pentru prima oara despre Photohotel si ce inseamna acest concept. Photototel este o experienta cu totul diferita de piata din Romania si de asta nici nu stiam de existenta lor, insa acum am putut sa imi fac o parere despre Photohotel.

Servicii? Pozele foarte calitative sunt fara doar si poate o amintire extra quality pentru noi, care nici nu a costat atat de mult, dat fiind ca sunt profesionist realizate si cu o lumina perfecta. Am mai auzit, de asemenea, si la alti turisti subiectul Photohotel pareri si mi s-au parut la fel de multumiti.

Oamenii? Nu stiu altii cum sunt J… insa mi s-a parut ca cei doi fotografi care lucrau in hotelul nostru au fost pur si simplu fantastici. Niste persoane extrem de pozitive si de atente la ceea ce ne doream, cu o abordare foarte flexibila si prietenoasa.

I-am prins la un moment dat in cateva momente libere si am mai schimbat cateva pareri in care mi-au povestit mai multe despre experienta la Phototel, inca de la inceputul colaborarii. Suficient cat sa inteleg ca pentru tinerii romani este o sansa excelenta, un job cu multe oportunitati foarte atractive. Cine nu ar vrea sa calatoreasca, sa vada locuri noi si sa castige si bani in acelasi timp. Fara sa mai vorbim despre oportunitatile de socializare pe care le implica experienta la Photohotel si despre deschiderea pe care Photohotel o ofera.

Castigurile financiare, de asemenea, sunt foarte bune raportat la cat castiga tinerii fara experienta in Romania, ceea ce a contribuit la deosebita parere despre Photohotel pe care mi-am format-o. In plus, exista sansa ca fiecare sa castige cat isi doreste in functie de cat de mult munceste, ceeace mise foarte echitabil mai ales pentru tineri.

Pe de alta parte, experienta la Phototel poate fi lesne considerata o experienta de viata deosebita, inveti lucruri noi, cunosti oameni noi, inveti sa te adaptezi unui ritm de munca sustinut dar si sa apreciezi efortul si banii castigati.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *