Blog de articole si resurse

O cabina dus este o alegere inspirata pentru o baie mica

cabina-dusCe poate fi mai relaxant decat un dus cald la finalul unei zile agitate. In multe locuinte moderne cada a lasat locul cabinelor de dus, mult mai eficiente si mai compacte decat o cada obisnuita. Cabinele de dus iti permit sa ai intimitate maxima, au sisteme de prindere sigure si de scurgere a apei foarte bine puse la punct, suprafata ocupata este mai mica decat in cazul cazilor.

O cabina de dus este usor de instalat, are racorduri si ghiduri de instalare, multe modele nu au nevoie de interventia unui specialist la montare. Alta deosebire fata de cada este consumul redus de apa, intretinerea ei este usoara si simpla, se sterg doar peretii si cadita de la picioare, este perfecta si pentru persoanele mai in varsta si pentru cei cu probleme locomotorii. Intr-o cabina de dus ai si spa si masaj gratuit, hidromasaj, confortul si relaxarea sunt garantate, cabinele de dus se personalizeaza in functie de interior, designerii de interior vor sti cum sa adapteze cabina la camera in care va fi montata. Cabina de dus este special gandita pentru baile mici, unde o cada ar ocupa loc prea mult, interiorul baii nu este udat pentru ca toti stropii de apa se scurg in cadita de la picioare, peretii sunt proiectati pentru a asigura o etanseitate maxima.

Cele mai populare forme se gasesc si in magazinul online DeltaStudio, sunt cele rectangulare si semirotunde, dimensiunile se adapteaza baii in care se va monta cabina. Cabinele moderne au cadite si rigole de pardoseala, usor de placat cu placi ceramice sau piatra naturala. In functie de ce preferinte aveti, cabinele de dus sunt tip Walk-In, paravan dus inclus, si tip cabina, din doua paravene dus, cele semirotunde au doar un singur paravan. Preturile lor variaza in functie de paravane si constructie, materiale utilizate si de design, de complexitatea montajului.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *