Blog de articole si resurse

Ne-am mobilizat si baietelul nostru are acum motocicleta electrica pentru copii pentru distractie pe cinste

Sunt ceva luni bune de cand tot incercam sa gasim o masinuta electrica pentru micutul nostru. In unele perioade nu am avut bani suficienti ca sa ne permitem una, cand am avut bani nu am avut timp sa cautam un model care sa ne convina si care sa fie si sigur pentru copilul nostru. Si asa au trecut lunile si tot fara masinuta electrica am fost. Asta pana de Craciunul trecut, cand am avut si ceva mai mult timp pentru noi si am avut si bani pentru masinuta electrica.

Cum bine stiti nu e foarte greu sa gasesti masinute electrice, insa ofertele foarte variate si preturile destul de mari pot fi descuranjante la inceput. Fara sa mai pierdem timp noi am inceput cautarile in online, acolo unde si preturile sunt mai mici si serviciile mai bune, livrarile sunt rapide asa ca aveam doar de castigat. Dupa nici doua minute de cautari online am gasit masinute electrice splendide si cu functionalitati foarte bune pe Nichiduta, magazin online cu experienta si foarte multe optiuni de plata, online sau offline. Ne-am bucurat nespus ca am gasit masinute electrice asa de repede si la preturi bune, cu garantie si produse noi, de la branduri importante de pe piata.

Pe site am putut compara produsele, toate aveau imagini si descrieri detaliate, fiecare tip de masinuta avea specificate si varstele pana la care putea fi folosita. Intrucat avem un baietel care s-ar putea la un moment dat sa isi cumpere si o motocicleta am zis sa-i luam un model din cele cateva zeci de motociclete pentru copii disponibile pe site. Am avut de ales din mai multe modele foarte frumoase, cu acumulatori, cu roti din cauciuc foarte solide, care suportau pana la 20 kg. 

Ne-am oprit asupra unui model mai deosebit, cu lumini si sunete, cu viteza de pana la 3km/h si timpi de incarcare buni, de 10-12 ore pentru acumulator, baterie, cu durata de folosite de 1.5 ore. Pentru ca ne-am dorit sa investim in modele de motociclete pentru copii rezistente si moderne am luat una cu roti cu suprafete de rulare din cauciuc si roti ajutatoare detasabile, cu performante bune in panta si pe teren denivelat.

Motocicleta noastra are doua trepte de viteze, pedala cu frana, chiar si claxon, e usor de controlat si foarte sigura. Livrarea a decurs bine, am avut produsul la usa dupa 48 de ore, motocicleta a mers de prima data si micutul a fost si este foarte incantat de ea. Nichiduta ne-a facut surpriza sa ne ofere si un discount de sarbatori asa ca am fost si mai incantati de achizitie.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *