Blog de articole si resurse

N-ai timp sa mergi la salon? Ia-ti o oja semipermanenta si ai rezolvat problema

oja-semipermanetaIngrijirea mainilor si a unghiilor este esentiala pentru o femeie. O manichiura facuta ca la carte garanteaza o prezenta agreabila si inseamna o grija mult mai mare pentru propria persoana. In prezent, exista doua alternative pentru infrumusetarea unghiilor: oja obisnuita si oja semipermanenta. In afara de un super pret pentru oja semipermanenta, pe care o puteti achizitiona foarte usor si de pe Amalia.ro, aplicarea unui astfel de tip de oja ofera si o serie intreaga de avantaje.

Oja semipermanenta seamana cu cea obisnuita, numai ca are o stralucire diferite si o textura care rezista mai bine la uzura fizica. Merge aplicata pe orice tip de unghie, nu presupune ingrosarea unghiilor cu gel, baza pentru unghii are vitamina A, care hraneste unghia si o fortifica. In cazul unor unghii cu oja semipermanenta unghiile nu sunt ingrosate, asa cum se intampla in cazul gelului, oja rezista pana la doua sau trei saptamani indiferent de activitatile pe care le faceti. Pe de alta parte, oja semipermanenta nu distruge unghia naturala, intareste unghia care se exfoliaza, permite femeilor sa-si faca manichiura mai rar, costurile de aplicare nu sunt foarte mari, iar subtierea unghiei naturale nu este posibila. Iar daca te-ai satura de oja semipermanenta sau gel se poate aplica o oja normala direct peste oja semipermanenta. Oja se aplica dupa indepartarea cuticulelor, dupa degresare, dupa care se poate aplica si o baza pentru protectie si intarirea unghiilor. La final se utilizeaza o lampa cu raze UV pentru a fixa oja si a avea unghii cu oja semipermanenta perfecte. Diferentele dintre oja semipermanenta sau gel nu sunt prea mari, singura vizibila fiind in compozitia ojei semipermanente, care e un fel de hibdrid de gel si oja cu pensula, un lac de unghii permanent.

In plus, marele avantaj al ojei semipermanente este ca nu trebuie pilita si nu necesita prea mult timp alocat aplicarii ei. La magazin online Amalia gasiti seturi complete pentru aplicarea ojei semipermanente, oja semipermanenta 15 ml, 3 in 1, 8 ml, lampi UV pentru a evita deplasarea pana la salonul de infrumusetare. Seturile complete contin lampa uv, oja semipermanenta, pile, gel de baza, top coat cu sucare rapida, soak off remover, servetele, periute si tot ce aveti nevoie pentru aplicare si indepartare. La fiecare comanda primiti un cadou la alegere daca depaseste 100 lei, livrarea e gratuita daca valoarea comenzilor depaseste 200 lei, in vreme ce fiecare produs beneficiaza de un discount de la la 25%.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *