Blog de articole si resurse

Lucreaza fara griji in orice mediu cu manusile de unica folosinta profesionale

In domeniul medical sau alimentar igiena este foarte importanta pentru un mediu de lucru sigur si cat mai eficient. Mentinerea igienei la locul de munca este obligatorie mai ales daca se lucreaza cu substante sau cu produse alimentare care risca sa fie contaminate la o manevrare gresita. O metoda simpla si usor de pus in practica pentru igiena completa la locul de munca este folosirea unor manusi latex de calitate, rezistente si verificate inainte de a fi comercializate. Avantajele unor astfel de manusi sunt date de numarul mare de modele si tipuri disponibile pe piata, de rezistenta lor la uzura si de posibilitatea unei manevrari sigure a lucrurilor luate in mana de vreme ce puteti „simti” foarte bine ceea ce prindeti in mana.

De asemenea, noile modele de manusi de protectie sau manusi de unica folosinta au in interior talc pentru a fi utilizate mai usor, se pot utiliza in orice mediu in care e nevoie de igiena impecabila, dupa fiecare folosire se arunca si astfel nu are loc contaminarea. Indiferent ca vorbim despre manusi medicale sau manusi latex simple, manusi de protectie sau despre manusi de unica folosinta aceste tipuri de manusi sunt recomandate tuturor celor care lucreaza intr-un mediu cu atmosfera controlata, intr-un mediu in care bacteriile si microbii nu au ce cauta. Purtand manusi medicale sau manusi simple puteti sa va feriti si de orice infectie sau de alte pericole prezentate de diverse substante. Dispotrading comercializeaza toate tipurile de manusi din latex, de protectie, cu latex in zona palmei si a degetelor, manusile rezista la rupere si intepare, nu permit taieturile si asigura o aderenta buna. Unele tipuri de manusi de la Dispotrading au si bumbac sau poliester in componenta lor, sunt durabile si confortabile, se pot utiliza intr-o varietate de domenii, de la gradinarit la agricultura sau in industria mobilei. Clientii pot alege dintre manusile pudrate si nepudrate, sunt disponibile toate marimile si culorile, manusile sunt ambidextre, se comanda rapid si se livreaza prin curierat in cel mai scurt timp.

Toate produsele de pe site-ul Dispotrading din categoria manusi de unica folosinta sau manusi din latex sunt originale, sunt fabricate sub marca Missena si sunt disponibile in cutii cu suficiente manusi pentru toate activitatile efectuate in decursul a cateva luni. Consultantii firmei va pot ajuta sa alegeti produsele dorite in functie de nevoile dvs., ofertele sunt personalizabile, in pagina de produs se gasesc toate informatiile tehnice si descrierile manusilor.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *