Blog de articole si resurse

Inlocuieste piesele auto la timp si nu vei avea probleme la drum lung

piese-auto-opelLa un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, toata lumea ajunge cu masina intr-un service. Ca e vorba de o revizie inainte de vacanta sau de o verificare dupa un accident usor, masina noastra trece prin mainile si prin fata mecanicilor profesionisti, este analizata in detaliu, i se monitorizeaza performantele si sunt inlocuite piese auto defecte sau uzate. Este foarte important ca aceste verificari si revizii sa fie realizate la timp si in ateliere auto de incredere, unde exista echipament de ultima generatie si oameni cu experienta care pot depista orice functionare defectuoasa a unor anumite piese auto.

In primul rand, reviziile la timp va scutesc de cheltuieli in plus in viitorul apropiat. Cu cat o piesa uzata este folosita mai des, cu atat uzura se mareste, randamentul scade, performantele masinii nu mai sunt cele de la inceput. In al doilea rand, verificarile periodice pot depista defecte grave si va pot feri de accidente rutiere grave. Cateva piese auto care nu mai reactioneaza corect la input sunt suficiente pentru a distruge motorul si a va determina sa pierdeti controlul asupra masinii foarte usor. Masinile puternice, produse de brandurile mari, de exemplu opel astra g, trebuie verificate si mai des decat modelele obisnuite intrucat au mai multe tipuri de piese care se pot uza si reactioneaza mult mai greu la manevre specifice evitarii unor accidente atunci cand mecanismul autoturismului nu functioneaza corect. In al treilea rand, inlocuirea pieselor auto cu unele noi este o necesitate mai ales daca veti calatori mult si pe drumuri lungi, pe sosele diverse, unde aderenta si structura acestora este diferita de la o regiune la alta.

Daca vreti sa evitati toate aceste probleme puteti cumpara piese pentru opel astra g cu garantie oferita de producator de la AutoHut, magazin online care comercializeaza o gama variata de piese pentru toate tipurile de marci populare in tara noastra, accesorii. Preturile sunt pentru orice buzunar, toate produsele sunt originale, vin direct de la producatori de top, sunt verificate si certificate, este suficient sa aveti detaliile tehnice ale masinii, indiferent ca e opel astra g sau alt model, cautarea se realizeaza rapid, cu ajutorul unor filtre speciale si unor categorii care grupeaza cele mai populare si mai cautate piese pentru autovehiculul dvs. Materialele din care sunt realizate sunt de calitate, comenzile se pot plasa online telefonic sau prin completarea formularului de comanda, transportul este gratuit daca valoarea coletului despaseste 399 lei. Se poate plati in rata fara dobanda, daca ceva nu este in regula cu piesa solicitata aceasta poate fi returnata fara probleme in termen de 30 de zile de la primirea coletului.

Tot la AutoHut beneficiati si de consultanta profesionala, livrare sigura prin curierat rapid in termen de 24 de ore sau ridicare in aceeasi zi din showroom. Optional, clientii pot solicita si montarea pieselor comandate pe masina prin service-ul auto propriu pus la dispozitie de AutoHut.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *