Blog de articole si resurse

Igiena in domeniul sanitar se mentine prin purtarea manusilor de unica folosinta

In domeniul medical ingiena este obligatorie indiferent ca vorbim de un spital, o policlinica, o fabrica de productie medicamente sau de farmacii. Igiena corespunzatoare garanteaza lipsa contaminarii produselor procesate, microbii sau bacteriile nu se transmit la pacienti prin intermediul contactului direct, medicii sau farmacistele, cei care lucreaza in fabricile de medicamente nu risca sa se infecteze cu diverse substante din medicamente. Asigurarea igienei la locul de munca in domeniul medical se realizeaza foarte simplu prin purtarea unor manusi latex sau manusi de unica folosinta de buna calitate de la producatori de top.

Manusile sunt simplu de folosit, se arunca dupa fiecare utilizare, pot fi pudrate sau nepudrate, au diverse culori pentru a fi in ton cu brandul unitatii respective. Rezistente si cu o uzura minima, aceste manusi de protectie sunt avantajoase din perspectiva pretului, al marimilor disponibile pentru toate tipurile de conformatie a mainii, se gasesc manusi medicale din diverse materiale eficiente cam peste tot, in seturi vin cateva zeci sau sute de manusi, in functie de pachetele comandate. Alte avantaje ale unor manusi latex sau manusi de unica folosinta pentru domeniul medical sunt numarul mare de variante din care puteti alege, lipsa substantelor care pot provoca alergii din compozitia lor, simplitatea comenzilor de manusi de protectie sau manusi medicale. La Dispotrading, firma specializata in comercializarea si importul de produse de protectie pentru mediul spitalicesc si nu numai, cu o experienta vasta in acest domeniu, pune la dispozitia clientilor interesati, manusi de unica folosinta Missena la preturi mici. In oferta puteti gasi manusi din latex pudrate sau nepudrate, pudrarea poate fi facuta cu amidon din porumb sau cu menta, manusi din vinil transparente sau albastre, manusi din nitril, din polietilena, cu sensibilitatea tactila mare, confortabile si cu protectie eficienta.

De asemenea, pentru anumite sarcini se pot comanda rapid si manusi CPE si TPE, reducerile aplicate ajung si la 35-40% sau chiar mai mari in functie de perioada promotionala, livrarea este gratuita daca se comanda de peste 250 ron in Bucuresti si 1000 ron in tara. Coletele ajung in minimum 48 de ore de la data confirmarii comenzilor si sunt livrate prin curierat. Consultantii firmei va stau la dispozitie cu informatii despre fiecare produs si cu detalii despre comenzi, va pot ajuta sa alegeti articolele potrivite pentru mediul in care aveti nevoie de ele. Dispotrading garanteaza pentru toate articolele livrate, calitatea este garantata iar preturile sunt potrivite pentru orice buzunar.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *