Blog de articole si resurse

Frumusetea este la rang de “Firma de Incredere”!

firma-de-incredereIncrederea in viata doamnelor si domnilor este data de frumusetea naturala, insa intotdeauna este loc de mai bine, ea putand fi “prelucrata”. Saloanele de infrumusetare, din ce in ce mai numeroase, sunt administrate de profesionisti in domeniu cu multe congrese si scoli internationale la activ. Si frumusetea are nevoie de multa scoala!

Administratorii acestor saloane complexe de infrumusetare ofera servicii numai cu produse profesionale de cea mai buna calitate si servicii diverse: coafura pentru mult dorita schimbare de look (tuns, coafat, uscat, vopsit), apoi saloanele de manichiura si pedichiura pentru ca mainile si unghiile sa arate impecabil – ele spun atatea despre o persoana. Urmeaza saloanele de cosmetica cu experinta bogata in domeniu si saloanele de masaj de orice tip: de relaxare, anticelulitic si impachetari.

Vedeti cam ce reprezinta o ajustare a frumusetii?
Chiar daca serviciile si produsele sunt de calitate ireprosabila, cand ajungi la un salon de infrumusetare iti place sa vezi toate diplomele care sunt afisate cu mandrie de stylistul care detine afacerea. Iti place sa vezi ca slonul are si Certificatul “Firma de Incredere”, fapt care garanteaza inca odata ca vei avea parte deun tratament deosebit, realizat cu responsabilitate.
Deja, multe saloane de infrumusetare doresc acest certificat care garanteaza inca odata munca si prestigiul lor.

Compania din spatele acestei idei a luat ființă în 2013 în Polonia si face parte dintr-un proiect desfasurat la nivel european care s-a extins în opt tari: Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia. Pentru a fi un salon de infrumusetare de elita trebuie sa fii o “Firma de Incredere”.
CBOK, prin E-Cardul de pe www.firmadeincredere.ro si certificatul “Firma de Incredere” , promoveaza toate firmele care reprezinta saloane de infrumusetare, cu locatii moderne, cu servicii de calitate, cu tarife rezonabile, flexibile, unde se lucreaza cu produse profesionale de o inalta calitate! Scopul saloanelor de infrumusetare fiind accesul nelimitat la frumusete, dar si eliminarea concurentei prin atragerea a cat mai multor clienti. Cine se promoveaza online, castiga!

Centru de Cercetare a Opiniilor Clienților verifica salonul dumneavoastra, firma fiind analizata cu ajutorul algoritmului Coeficient de Opinie, care valorizează totalitatea opiniilor negative existente în mediul online, denumite „fraze sensibile” – cuvinte, sintagme, fraze scrise care reclamă nereguli sau reclamatii in mediul online. In urma acestor observatii, se acorda certificatul “Firma de Incredere” saloanelor beauty care nu au adresate comentarii negative.

Cu siguranta toate saloanele de infrumusetare vor sa fie “Firma de Incredere’!

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *