Blog de articole si resurse

Economisesti timp si bani cu anvelopele de vara comandate online

cauciucuri-de-varaPeste cateva zile soferii vor fi nevoiti sa faca iarasi o schimbare pe care nu prea o agreeaza. Cea a cauciucurilor. Se inlocuiesc obligatoriu cauciucurile de iarna cu cele de vara. Prin schimbarea lor aderenta e mai buna pe orice tip de carosabil, siguranta la volan este mai mare, noile tipuri de anvelope de vara se gasesc in magazinele online la preturi foarte bune asa ca inlocuirea lor este mult mai simpla. Se recomanda montarea unor cauciucuri de vara la masina atunci cand temperaturile depasesc 7 grade Celsius, uzarea prematura la temperaturi ridicate nu este posibila pentru ca materialul din care sunt realizate este mai tare si de foarte buna calitate.

Profilul unor cauciucuri de vara ieftine impiedica acvaplanarea, puteti circula cu masina atat pe drumurile curate, cat si pe cele ude, seturile de anvelope de vara se comporta bine si la temperaturi mai scazute din anumite zone, producatorii de cauciucuri de vara au grija sa testeze produsele pentru a asigura o aderenta foarte buna in toate conditiile de rulaj. Noile tipuri de anvelope pentru sezonul cald difera fata de cele vechi prin materialele de foarte buna calitate folosite in productie, prin testele succesive facute de producator si distribuitor pentru a se asigura ca toate caracteristicile sunt cele precizate in descrierile tehnice. Anvelopele pentru vara se vor schimba doar atunci cand temperatura o permite, daca e prea frig se vor mentine cele de iarna, de obicei se inlocuiesc toate cele patru anvelope, nu mai cele din partea „activa”, fata sau spate. Prin inlocuirea tuturor cauciucurilor veti avea o aderenta perfecta, la viraje sau pe carosabil umed masina va fi mai usor de controlat iar dvs. si pasagerii veti fi mereu in siguranta.

Pentru a face ceva economii puteti cumpara cauciucuri de vara online, de exemplu din magazinul celor de la Anvelope Acvila, preturile sunt mai mici decat in offline, se gasesc toate tipurile de anvelope pentru cele mai populare marci de pe piata, toate dimensiunile. Anvelope Acvila are peste 4000 de modele disponibile aici, atat pentru autoturisme, cat si pentru autoutilitare si SUV-uri. Promotiile periodice si reducerile de pret, garantia de 24 de luni, livrarea gratuita la comenzi de patru bucati, comenzile telefonice rapide si livrarea in maxim 48 de ore, ofertele personalizate raportul calitate-pret foarte bun, filtre speciale pentru cautare rapida, iata doar cateva dintre avantajele cumparaturilor de la Anvelope Acvila.

 

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *