Blog de articole si resurse

De ce au profit parcurile de dezmembrari auto

dezmembrari-autoCu toate ca sunt multi oameni care nu au incredere in piesele pe care parcurile de dezmembrari Bihor auto le scot la vanzare, nu trebuie sa existe retineri in a cumpara de la astfel de firme, deoarece in prealabil piesele au fost verificate si nimeni nu isi permite sa vanda un produs stricat, deoarece o reclamatie la adresa firmei poate compromite afacerea, iar afacerea este una destul de profitabila ceea ce inseamna ca riscul nu  merita. Totodata, o alt aspect pozitiv pe care il au unele parcuri de dezmembrari auto este acela ca se poate comanda o anumita piesa.

In cazul in care sunteti in cautarea unei piese si un anumit parc auto nu o are, puteti comanda una, astfel ca imediat ce piesa va fi scoasa spre vanzare, veti fi contactat astfel incat sa puteti cumpara produsul dorit. Acest lucru exista mai ales pe site-urile de pe internet ale parcurilor de dezmembrari, desigur asta daca nu este extrem de urgent sa aveti piesa respectiva. Pentru cei care nu stiu – un parc de dezmembrari auto este un loc in care sunt aduse masinile vechi, ce se doresc a fi casate sau masinile care au fost implicate in accidente mari, care nu mai pot fi reparate, iar astfel de parcuri gasesti si la dezmembrari Bihor. Aceste masini sunt achizitionate de parcurile de dezmembrari, precum ABC Car, ce folosesc toate piesele neuzate din masini si le scot spre vanzare.

Adesea, parcurile de dezmembrari auto sunt afaceri profitabile, pentru ca au piese rare, care nu se mai fac sau sunt prea scumpe luate de noi. Desigur ca piesele din aceste parcuri sunt mult mai ieftine fata de un produs nou, dar ele aduc totusi profit patronilor. Asta se intampla deoarece masinile sunt de regula cumparate la preturi foarte mici si piesele din ele sunt mai valoroase vandute separat. In conlcuzie, daca vreti o afacere profitabila, incercati parcurile auto de dezmembrari.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *