Blog de articole si resurse

Cursa Romania – Londra ajunge si la Liverpool

romania-anglia-bilete-avionRomanii care locuiesc in Anglia au parte, incepand din aceasta primavara, de un serviciu nou din partea celor de la Eurolines, compania de transport rutier de persoane care a capatat in ani increderea romanilor si si-a fidelizat clientii care calatoresc frecvent catre Anglia si nu numai. Este vorba despre prelungirea liniei Romania-Londra pana in orasul Liverpool, o dorinta mai veche a romanilor interesati de serviciile de transport persoane Anglia-Romania Eurolines.

Daca pana in aceasta primavara romanii care locuiau in Liverpool (fie pentru studii, fie pentru ca se afla la munca aici sau au dezvoltat un business dar sunt inca legati de tara) trebuiau sa mearga pana la Londra pentru a calatori cu o companie de transport Anglia-Romania pana in tara, astazi pot calatori cu autocarul Anglia-Romania chiar din Liverpool.
Autocarele de transport persoane Anglia continua cursa care ajungea in trecut doar pana la Londra, cu opriri intermediare in orasele Luton, Northampton, Birmingham, Newcastle si Manchester.

Bilete pentru cursele de transport persoane Anglia-Romania pot fi rezervate la pretul promotional dar permanent de 79 euro/dus, cu mentiunea ca aceasta promotie este valabila pentru un numar limitat de locuri, dar poate fi folosita atat de catre cei care calatoresc catre Anglia, cat si de catre cei care fac cursa Anglia-Romania, in vizita catre rudele din tara sau in vacanta. Exceptie de la promotie fac perioadele 1 iulie-30 septembrie si 15 decembrie-15 ianuarie, cand solicitarile de rezervari sunt foarte numeroase.

Compania Eurolines are peste 20 de ani de experienta in transportul rutier de persoane fiind infiintata in 1995 si membra din 1997 a celei mai mari organizatii de transport rutier de persoane. De asemenea pentru romanii care sunt interesati de curse Romania –Anglia sau de modalitati de transport Anglia-Romania si care au in permanenta nevoie de serviciile unei companii de incredere si cu experienta, Eurolines este solutia mereu la indemana si mereu profi. De asemenea, numele sau este unul dintre cele mai renumite la nivel international, autocarele sale ajungand in destinatii dintre cele mai variate in Europa.

De-a lungul timpului serviciile sale s-au diversificat si sunt intr-o dinamica permanenta, incercand sa ajunga sa raspunda tuturor cerintelor romanilor din tara sau din afara tarii. Incepand de la posibilitatile de rezervare a biletelor si pana la serviciile de urmarire a autocarului, echipa Eurolines este mereu dedicata satisfacerii clientilor sai.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *