Blog de articole si resurse

Curata aerul din camera in care iti petreci mare parte din zi cu un purificator aer

purificator-aerMirosurile neplacute si pericolele care se ascund in aerul din locuinta sunt motive suficient de puternice pentru a avea in casa un nou „locatar”: purificatorul de aer. Un purificator aer este un aparat cu dimensiuni ce pot varia, care functioneaza conectat la o sursa de curent si care poate purifica aerul din camera rapid, il poate curata atat de praf si microbi, bacterii, alergeni, dar si de mirosurile neplacute de la animale sau de la tigari.

Sporii de mucegai, fumul, plenul sau praful dispar dupa folosirea aparatului de purificare, unele modele pot elimina un miros placut in camera, consumul de energie este redus. Filtrarea aerului este posibila prin intermediul unor filtre special HPP si Carbon Activ, combinate cu un prefiltru. Filtrele indeparteaza particulele mari si mici de praf, poluantii, prin magnetism puternic polenul si particulele fine de praf sunt indepartate in intregime din aer, filtrele se pot spala, cel din Carbon Activ anuleaza mirosurile neplacute si lasa un aer curat in incaperi.

Vitezele de functionare ale unui purificator aer sunt reglabile, poate porni si se poate opri automat sau manual, in modul noapte purificatorul intensitatea led-urilor este redusa, zgomotul este redus. Variantele cu IonFlow sunt potrivite pentru camerele unde sunt si bebelusi si aveti nevoie de un aer impecabil. Electronii generati de purificatoare se transforma in ioni negativi, toate particulele din aer sunt incarcate negativ, dupa care sunt colectate de un device din interiorul lor incarcat pozitiv.

Indiferent ce fel de purificator utilizati, il puteti lua si la lucru, la tara, oriunde doriti sa aveti aer mai curat intr-un spatiu dat, functionarea sa este garantata cativa ani daca se respecta indicatiile producatorului, piesele si filtrele se pot inlocui foarte simplu, se ofera si garantie si post-garantie, firmele producatoare au testat toate produsele inainte de livrare. Preturile variaza in functie de numarul de functii disponibile si de caracteristicile tehnice ale fiecarui aparat.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *