Blog de articole si resurse

Cum se stabileste pretul imobilelor de lux?

De foarte multe ori poate ca am ramas mirati cand am dat peste un pret al unor imobile de lux, cum sunt, de exemplu, cele de pe LuxuryImob, care era exagerat de mare. Ca in cazul oricarui produs pretul imobilelor este un cumul de valori si criterii evaluate in mod corect de cei competenti, care se transforma in niste cifre ametitoare in cele mai multe cazuri. Ce contine pretul unor imobile de lux de pe LuxuryImob? In pret este inclusa zona, pozitionarea.

Proprietatile de lux sunt in zona rezidentiale si asta costa. Ai liniste, ai vecini ok, dar platesti. Si terenurile costa mult in zonele unde se construiesc locuinte de lux, deci si ele influenteaza preturile. Alt lucru inclus in pret este valoarea materialelor folosite. In general locuintele de lux au materiale de foarte buna calitate, scumpe, deci pretul va fi cu atat mai mare cu cat materialele sunt de la firme de top din strainatate. In preturi vom avea si valoarea finisajelor. Toate sunt de lux, iarasi se folosesc materiale de calitate superioara, deci si preturile vor creste. Mana de lucru e importanta, la proiecte mari de lux lucreaza firme cu mare experienta in domeniu, deci costul lucrarilor e mai mare. Tot ce inseamna dotari, facilitati si tot ce s-a folosit la ele, compartimentare, totul intra in pret, raportat la valorile lor, la cat de usor sau de rapid s-a lucrat. Se mai plateste si pentru rapiditatea cu care proprietarul poate intra in locuinte.

Daca stai un an si astepti e un pret, daca in doua luni intri in casa finisata pentru ca proiectul e pe final e alt pret. Luxul se plateste in orice forma apare. Designul interior si exterior al proprietatii poate mari pretul. Daca se mai si personalizeaza totul pe parcurs avem preturi si mai mari. Tot adunand si adaugand ajungem la mii de euro, milioane bune, dar ceea ce avem la final depaseste orice asteptari si banii investiti sunt cu folos.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *