Blog de articole si resurse

Cum sa-ti decorezi bradul anul acesta pentru a respecta tendintele lui 2017?

Cum se intampla si in moda, acolo unde designerii practic traseaza si impun anumite tendinte, fac moda, si in cazul brazilor de Craciun lucrurile stau exact la fel: trebuie sa te adaptezi celor mai noi trenduri ca sa ai brazi cat mai eleganti si mai deosebiti, care sa impresioneze de fiecare data. Nu este suficient sa cumperi un brad de craciun de la un magazin cu brazi artificiali sau naturali pentru a fi la moda anul respectiv. Chiar daca ai acasa, in sufragerie, un brad artificial ieftin il poti transforma foarte simplu pentru a fi la moda in 2017 si a respecta trendurile in materie de ornamente, culori sau decoratiuni.

Ai nevoie de accesorii de calitate, de globuri si beteala de la producatori de top, de inspiratie, imaginatie si putina viziune si gata, esti la moda si te poti lauda cu asta. Intregul proces de ornare trebuie gandit dinainte pentru a putea avea un aspect cat mai echilibrat, impodobirea brazilor nu trebuie facuta la inspiratie, ea trebuie etapizata si elemententele de decor, de la podoabe la modul in care sunt aranjate toate trebuie sa fie intr-o succesiune logica si adaptata marimii bradului. Pe internet gasesti zeci, da nu sute de modele de impodobit bradul, sunt chiar si oameni cu experienta in impodobiri de brazi normali sau din plastic asa ca poti sa obtii un brad perfect din toate punctele de vedere fara prea mare efort.

De pilda nuantele de auriu sau aramiu te ajuta sa ai un brad mai rafinat, ornamentele aurii accentueaza decoratiunile de contrast, lumina instalatiei va fi difuzata pe toata suprafata bradului. Nuantele de bleu sunt iarasi recomandate pentru bradutii eleganti si la moda, ele se asorteaza de minune cu podoabele e culoarea alba si argintie. Sunt acceptate si diverse tipuri de elemente in aceeasi culoare, dar cu texturile diferite. Movul, lilaul, rozul permit o abordare feminina accentuata si eleganta, scot din anonimat orice brad, tot ceea ce se pune in brad trebuie sa fie supradimensionat pentru un constrat cat mai puternic. Simplitate, rafinament iata doar doua dintre calitatile bradului decorat in alb, toate globuletele albe trimit cu gandul la fulgii de zapada si la iarna, panglicile din organza sunt perfecte in combinatie cu globurile mai mari de culoare alba.

Pentru ceva mai conservator puteti alege nuante de albastru si argintiu, albastru si auriu, dar si rosul, verdele si auriul, care nu se demodeaza. Decorarea trebuie sa se faca in straturi pentru a se evita monotonia, eleganta maxima se obtine prin folosirea nuantelor de vernil si auriu, conurile de brad de toate marimile pot completa imaginea unui brad perfect de fiecare data. La moda de cativa ani este si bradul alb decorat cu elemente de decor rosii, numai bun de spus poezii de Craciun langa el si de facut fotografii splendide in seara de Ajun. Acum ca stii in mare cum sa ai un brad care sa fie la moda si anul acesta poti sa-ti comanzi braduti artificiali sau naturali de la https://www.brazicraciun.net, magazinul online cu oferta bogata si diversa, preturi mici si livrari rapide si gratuite. Poti alege si zeci de tipuri de brazi de calitate, cei artificiali sunt din materiale rezistente, au cutie care ii protejeaza cat sunt depozitati, au si suport inclus, calitatea e frantuzeasca, cei naturali au coroane bogate si ramuri puternice, care pot suporta orice tip de impodobire, cu oricate elemente specifice.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *