Blog de articole si resurse

Cum poate o familie tanara sa-si asigure un apartament decent in Brasov?

apartamente-brasovImi place mereu sa zic ca suntem impreuna cu sotul meu o familie tanara, cu toate ca avem ceva ani buni de cand suntem impreuna si am trecut prin multe. Iata, in sfarsit, am ajuns si noi in momentul in care ne putem permite sa ne luam casa noastra, pe care o viseaza, probabil, toate cuplurile. Deoarece sotul meu a primit o oferta de la serviciu in Brasov si am vrea sa ne mutam acolo, am inceput eu sa ma informez despre ofertele de vanzare apartamente 2 camere in Brasov  la pret de garsoniere.

Cautam un apartament 2 camere de vanzare, deoarece credem ca ni se potriveste perfect pentru moment si este in corespondenta cu posibilitatile noastre financiare. In acelasi timp, ne-am dori un apartament intr-un bloc nou, de aceea, am inceput sa ma informez despre ce dezvoltatori imobiliare exista in oras. Astfel, am gasit apartament 2 camere in Brasov de vanzare, intr-un bloc nou, amplasat in apropiere de transportul in comun si centre de shopping, acesta fiind un proiect initiat de Isaran – Dezvoltatori Proiecte Imobiliare Brasov.

Am gasit informatii precum ca acesti dezvoltatori imobiliare ofera cel mai mic pret pe metru patrat suprafata utila la apartament 2 camere in Brasov de vanzare. Pe langa asta, au un pret unic, chiar daca este vorba despre un credit bancar, ceea ce este un avantaj pentru familia noastra.
La acest apartament 2 camere de vanzare pe care ne gandim sa-l alegem avem toate facilitatile, facem cam cinci minute pana in centrul orasului cu masina, avem parcare supravegheata, locuri de joaca pentru copii. In principiu, ni se pare decent atat pretul, cat si apartamentul. Momentan, suntem in proces de luare a deciziei, dar speram sa avem o mutare frumoasa la Brasov.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *