Blog de articole si resurse

Cum alegi un aparat de aer conditionat pentru zilele aride

Vara temperaturile ajung pana la grade dificil de suportat, iar apartamentele sau casele noastre se transforma in adevarate zone aride. Fara un aparat aer conditionat este destul de dificil sa faci fata temperaturile. Pentru un confort optim in zilele calduroase, trebuie sa alegi un aparat de aer conditionat 12000 btu. Reprezentand o achizitie pe termen lung, un aparat aer conditionat trebuie ales cu multa rabdare si informare deplina despre toti parametrii. As putea recomanda, din propria experienta, un aparat aer conditionat ariston.

Eu am cumparat si am instalat in apartamentul nostru un ariston aly plus anul trecut si, avand experienta a douua aparate de aer conditionat, pot spun sigur ca aparatul de aer conditionat ariston este unul eficient, cu care nu simti caldura zilelor de vara intr-un aparatament de bloc.
Sunt cateva caracteristici pe care le are aparatul ariston aly plus, care m-au determinat sa-l cumpar. In primul rand, aparatul este eficient din punct de vedere energetic. Are un ventilator cu 12 viteze, ceea ce imi permite sa controlez mai usor temperatura. Are un filtru de mirosuri neplacute si nu este foarte zgomotos, adica are un nivel ridicat de silentiozitate. Desigur, are si un pret bun, acesta a fost un aspect de care am tinut cont.

Evident, are si o telecomanda pentru un control mai usor al temperaturii, toate caracteristicile de mai sus fiind inglobate intr-un concept unitar 2D. Am platit un pret foarte avantajos pentru ariston aly plus. Eu l-am comandat online si mi-a fost livrat direct la domiciliu, de aceea nu am avut griji in plus cu transportarea. Livrarea aparatului de aer conditionat fiind posibila pe teritoriul intregii tari. De asemenea, este posibila si achizitionarea unui aparat ariston aly plus in rate.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *