Blog de articole si resurse

Cum alegem anvelope iarna?

anvelope-ieftineAnvelopele sunt foarte importante pentru siguranta la volan si pentru performante foarte bune la drum lung. Daca anvelopele sunt de proasta calitate si nu sunt schimbate la timp riscul de accidente creste, masina e foarte greu de controlat, virajele devin un cosmar, schimbarile tipului de carosabil si a starii lui sunt foarte periculoase pentru stabilitatea masinii. Cele mai importante tipuri de anvelope sunt cele pentru iarna, anotimp care reprezinta o adevarata provocare pentru toate masinile. Anvelopele de iarna sunt obligatorii din noiembrie, se monteaza rapid in serviceul autorizat, au rezistenta mult mai buna pe carosabil cu zapada si polei, au aderenta foarte buna chiar la temparaturi foarte scazute.

Gradul de uzura al unor anvelope iarna Bucuresti depinde foarte mult de tipul lor si de starea in care sunt cumparate. Exista o diferenta foarte mare intre anvelope noi iarna sau anvelope iarna second hand Bucuresti, in sensul ca anvelopele noi nu au niciun fel de uzura si sunt din materiale de calitate superioara, cele second hand insa pornesc de la o anumita uzura si au si o calitate mai slaba. Cand alegeti anvelope iarna Bucuresti trebuie sa va uitati in primul rand la data fabricatiei, anvelopele trebuie sa fie cat mai recente, garantia este valida doar la anvelopele care au data de productie apropiata de data cumpararii, preferati anvelope noi iarna unor anvelope iarna second hand Bucuresti. Pentru preturi mai bune si oferte excelente tot timpul va puteti orienta catre magazinele online, cum e si premiumanvelope, acolo unde gasiti toate tipurile de anvelope iarna Bucuresti, toate dimensiunile necesare, anvelope silentioase si cu grad de uzura redus la folosite intensa. Daca nu stii cum sa alegi anvelope iarna un consultant este pregatit mereu sa te ajute cu informatii tehnice si detalii despre fiecare caracteristica.

Conteaza foarte mult sa cumparati anvelope de la premiumanvelope care au eficienta consumului de combustibil foarte buna, de preferat sa fie clasa A, aderenta pe suprafata umeda sa fie si ea incadrata tot in clasa A. La comenzi de minim patru anvelope aveti livrare gratuita, plata se poate face ramburs sau online, cu un card bancar, in rate, fara comision. De asemenea pe site aveti si un comparator online pentru a vedea care e cea mai buna varianta de anvelope pentru masina dvs.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *