Blog de articole si resurse

Culorile verii in 2017

Ce culori sunt în tendințe pentru această magnifică vară? Pentru a răspunde acestei întrebări, ca în fiecare sezon, Pantone vine călare pe un cal alb punctual să ne lumineze.
Pornind de la un verde Greenery (culoarea oficială a anului 2017) și până la dulcea nuanță Hazelnut, de la fucsia Pink Yarrow ce amintește de stilistă iconică Schiaparelli până la Flame – un roșu-portocaliu cald și țipător, vara asta vei ieși în evidență garantat!
Dacă te iei după Elle și majoritatea colecțiilor de primăvară-vară ale caselor de modă, culoarea câștigătoare în marea bătălie este: fucsia.

Nu, nu vorbim aici de un delicat roz nud, nici măcar de de galbenul primăverii ce tocmai a trecut. Culoarea fucsia a fost zărită în varianta magenta a lui Balenciaga, în colecția „Anii 80” a lui Oscar de la Renta, dar și în numeroase variante disco de Jeremy Scott și House of Holland.

Cu toate astea, pentru toți acei cărora acest tip de roz (na că am zis-o!) nu le comunică nimic altceva în afară unei înghețate cu aromă de căpșuni, iată mai jos 3 propuneri pentru vara asta:

Rosu Flame

Inutil să zic că e de departe preferatul meu, nu mă pot sătura de culoarea asta! Roșul în miile de nuanțe l-am tot văzut și revăzut în mod special în timpul verii. Flame sau Corai, aceste două tonalități superbe taie și spintecă printre culorile pastelate și întoarce privire din stânga sau dreapta. 

Galben Primrose Yellow
Altă culoare ce se regăsește deja nu doar în magazine, ci și în colecțiile viitoare de toamnă.

Albastru Lapis Blue
Sau „Island Paradise” – ambele nuanțe sunt tipice pentru primăvară, dar merg ca un passepartout pe vreme de vară. Multe accesorii în Lapis Blue sau Blue Navy, dar și cămăși vaporoase, lejere și răcoritoare în Ceruleo și/sau Island Paradise merg perfect cu o piele proaspăt bronzată.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *