Blog de articole si resurse

Cu scarile rulante de ultima generatie urcarea la etaj sau coborarea este confortabila si rapida

scari-rulanteLe folosim cu totii cand mergem intr-un mall sau coboram la metrou, sunt simplu de utilizat, sigure si confortabile. Scarile rulante sunt o dotare standard in toate locurile publice in care inaltimea de urcare sau de coborare e prea mare si mersul pe scarile obisnuit poate fi unul foarte dificil. O scara rulanta este pana la urma o banda transportoare cu bulca continua de trepte metalice unite, este instalata in perechi, pentru urcare si coborare, exista balustrade care se deplaseaza cu aceeasi viteza ca si trepetele.

Marele avantaj al acestor scari rulante tine de performanta lor notabila, pot transporta pana la 10.000 de persoane pe ora, sunt foarte usor de montat si intretinut, vitezele sunt reglabile, multe au senzori de greutate pentru a functiona doar atunci cand exista oameni pe ele. Timpul petrecut pe scara rulanta este redus, ajungeti rapid unde aveti nevoie la etaje superioare sau inferioare, confortul este sporit, se reduce semnificativ timpul de asteptare, in comparatie cu lifturile sau ascensoarele. Scarile rulante de la MP IFMA au un grad mare de flexibilitate, se pot adapta usor cladirilor in care sunt amplasate, au elevator ce asigura intrare si iesire lina, au grade diverse de inclinare. Daca aveti nevoie de o scara rulanta pentru trafic normal o puteti gasi in oferta MP IFMA la un pret bun, are caracteristici tehnice foarte bune, se intretine usor, in caz de probleme de functionare se repara simplu si rapid, este rezistenta si solida. Pentru trafic intens puteti cumpara scari rulante speciale pentru statii de tren, metro si sisteme de transport in comun, la fel de bune ca si o scara rulanta pentru centre comerciale sau transport public, dar cu o rezistenta mult mai mare pentru a face fata numarului mare de oameni care o folosesc.

De asemenea, de la MP IFMA puteti lua si trotuare rulante pentru a completa nevoile reale ale oamenilor din zona respectiva, ideale pentru centre comerciale, magazine mari, supermarket-uri si aeroporturi. MP IFMA asigura si service pentru produsele vandute, echipa de interventie poate anticipa problemele aparute si poate gasi rapid cele mai bune solutii, implementarea este efectiva, in reparatii fiind utilizate cele mai noi tehnologii de diagnosticare si interventie. Orice aveti nevoie pentru afacerea dvs., scari rulante pentru diverse tipuri de trafic, trotuare rulante pentru completarea nevoilor reale, simplu de utilizat si montat alaturi de o scara rulanta puteti gasi in magazinul online MP IFMA.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *