Blog de articole si resurse

Cu itp-ul facut, ai o calatorie placuta

itpIndiferent ca masina este mai veche sau mai noua o verificare itp este necesara si obligatorie chiar mai ales daca aveti de parcurs drumuri lungi si pe diverse tipuri de carosabil. O inspectie tehnica periodica va poate indica ce defectiuni exista, le puteti remedia rapid pentru a nu avea probleme in trafic, puteti schimba piese si preveni defectarea unor sisteme importante ale masinii. Verificarile itp se realizeaza la o statie itp, se verifica starea tehnica a vehiculului si toate tipurile de caracteristici care pot afecta performantele acestuia. Este obligatoriu sa mergeti la un itp Bucuresti o data la doi ani pentru verificare itp intr-o statie itp cu personal calificat si un pret al serviciilor cat mai bun.

Echipamentele moderne si expertiza angajatilor din statie itp sector 1 va garanteaza reparatii de calitate si verificara amanuntita a starii de functionare a masinii. Cand mergeti la o inspectie tehnica periodica la o statie itp sector 1 trebuie sa aveti la dvs. certificatul de inmatriculare si autorizatia provizorie de circulatie, daca e cazul, cartea de identitate a masinii, buletinul dvs. si polita RCA. Pentru ca toata operatiunea de verificare sa decurga normal masina dusa la itp bucuresti trebuie sa fie curata, sa aiba toate piesele si sistemele functionale si rotile umflate la presiune nominala. Se va verifica aspectul interior si exterior, instalatia electrica, motorul, toate partile active, se va identifica, se vor testa franele si luminile, stopurile, semnalizarea. Directia, jantele si noxele vor fi si ele controlate, in functie de ce defecte se gasesc si ce reparatii se fac va puteti astepta la un pret mai mare pentru itp. Pentru o verificare itp la pret mic in Bucuresti ai la dispozitie serviciile autoerebus.ro, aceasta oferind itp pentru toate marcile de masini si autovehicule utilitare care nu depasesc 3.5 tone. Sunt acceptate toate marcile populare de masini, preturile ajung pana la 139 ron pentru utilitare.

Liniile de inspectie tehnica sunt acreditatea RAR si se folosesc si pentru verificarea tehnica a masinilor care au fost reparate. Autoerebus va avea grija de masina dvs. si o va evalua folosind doar cele mai bune instrumente si tehnologii moderne, adaptate fiecarui tip de masina. ITP-ul nu dureaza mult, calitatea serviciilor prestate este foarte buna, mecanicii sunt gata sa remedieze orice defectiune depistata.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *