Blog de articole si resurse

Copiatorul nu mai functioneaza corect?

Atunci cand te bazezi pe copiatoare sau pe imprimante si munca ta depinde de ele e foarte important sa stii ca in orice moment cineva te poate ajuta cu repararea lor. Copiatoarele si imprimantele sunt echipamente complexe, nu oricine stie sa le depaneze, doar profesionistii cu experienta le pot gasi problema si o pot remedia imediat. Daca copiatorul nu mai functioneaza corect sau imprimanta are „rateuri” de fiecare data cand vreti sa imprimati mai multe lucruri puteti apela la un service autorizat.

Firmele de inchirieri copiatoare pot oferi servicii de reparare si intretinere echipamente moderne de copiere, de imprimare, chiar daca nu exista un abonament activ de inchiriere. Avantajul oferit de firmele de inchirieri copiatoare tine de experienta vasta a personalului care se ocupa de reparatii, de existenta componentelor pentru Canon sau alte branduri de copiatoare in stocul firmei care asigura service. Oricand e nevoie o echipa va fi trimisa pentru diagnoza si pentru repararea in timp util. Problemele de natura software sau hardware isi vor gasi rezolvarea rapid, activitatea va putea fi reluata imediat pentru o productivitate cat mai buna. Dupa ce este diagnosticat copiatorul specialistii vor incepe reparatiile, pe loc, daca echipamentul o permite, sau vor transporta copiatoarele la firma pentru mai multe investigatii. Daca nu se poate face nimic pentru copiator si e stricat firma poate oferi copiatoare de inchiriat noi sau second hand pentru a avea mereu baza pe echipamentele din compania ta.

Abonamentele sunt avantajoase, includ si consumabile de calitate, service, transport, instruire personal, orice interventie este prompta pentru a nu ramane niciodata fara copiator disponibil. Mentenanta echipamentelor reparate este garantata de firmele care se ocupa de inchirierea copiatoarelor, in permanenta copiatoarele pot fi verificate la cel mai mic semnal de existenta a unor probleme. In acest fel afacerea detinuta va merge bine, nu veti avea pauze in lucru, copiatoarele vor avea viata mai lunga si nu vor ceda chiar si atunci cand intervine uzura fireasca.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *