Blog de articole si resurse

Confortul si performanta definesc noile camioane DAF

Recent, pe piata camioanelor au fost lansate modele noi ale renumitului brand DAF, zic brand, deoarece firma a devenit atat de cunoscuta pentru succesele sale, cat si pentru inovatiile aduse noilor camioane, incat in ultimii ani a devenit un brand bine situat in sfera autovehiculelor.

Asadar, noile DAF XF si DAF CF sunt modelele de camioane care au fost lansate in anul 2017 de catre companie si, cu siguranta, aduc un plus valoare acesteia, dar si multe modificari utile pentru soferii de camioane. In noile DAF XF si DAF CF accentul este pus pe persoana care isi petrece ore la rand la volanul unui camion si pentru care au fost gandite modificari esentiale, pentru a-i spori confortul si pentru a transforma calatoria in una cat mai usoara.

Cu siguranta, ne dam seama cat de dificila poate fi uneori calatoria pentru un sofer de camion si cat de important este sa se investeasca  nu doar in performanta tehnica, dar si in sporirea confortului soferului, acest aspect este cel imbunatatit in noile DAF XF si DAF CF.

Noile camioane au un spatiu mult mai confortabil si mai mare pentru sofer, de asemenea, cutia de viteze si ambreiajul sunt mult mai usor de accesat. Mai mult ca atat, noile DAF XF si DAF CF au un sistem special pentru a monitoriza activitatea soferului, ma refer aici la puls, oboseala etc.

Acest sistem este unul inteligent, astfel incat la o anumita perioada ii semnalizeaza soferului faptul ca ar trebui sa faca o pauza, de exemplu, deoarece oboseala este intr-o continua crestere. Noile camioane au un sistem special de reglare a temperaturii din salon, pentru a asigura un confort optim pe toata durata calatoriei. Aspectele tehnice imbunatatite, precum si aspectele ce tin de confortul soferului, transforma noile DAF XF si DAF CF in camioane performante si dorite de toti soferii care efectueaza curse lungi.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *