Blog de articole si resurse

Ce solutii iti poate propune medicul pentru un zambet superb?

Un zambet frumos si stralucitor este dificil sa il pastrezi tot timpul, mai ales cand dintii sunt supusi la atatia factori, la depuneri, predispusi spre anumite afectiuni si colorare. Medicul dentist iti poate propune solutii pentru redobandirea unui zambet stralucitor si pentru imbunatatirea starii dintilor tai. O solutie de acest fel este sa ti se faca un detartraj dentar. Aceasta procedura presupune indepartarea tartrului depus pe dintii tai, urmat de alte cateva proceduri de periaj si air-flow. Pe dintii tai se depun diferite saruri si proteine.

Unele persoane sunt mai predispuse la depunerea de tartru decat altele, tocmai de aceea consultarea la stomatolog este recomandata sa fie efectuata la o perioada de sase luni, pentru a vedea daca nu este nevoie de o procedura de detartraj dentar.
Persoanele care poarta aparate dentare trebuie sa efectueze vizite mai dese la stomatolog, deoarece resturile care se depun pe dinti din cauza aparatului pot provoca afectiuni grave, atunci este absolut necesar detartraj dentar si aplicarea celorlalte proceduri de curatare. Daca iti doresti sa ai un zambet frumos si stralucitor, curatarea dintilor prin detartraj este cea de la care ar trebui sa pornesti. Mai ales ca aceasta procedura este urmata si de celelalte, cu scop de curatare perfecta a danturii si oferirea unei straluciri si a unei culori naturale. Totusi, procedura de detartraj dentar trebuie sa fie luata in considerare cu seriozitate maxima, deoarece sanatatea dintilor poate fi grav afectata de lipsa de ingrijire si adresare intarziata la medic.

Tocmai de aceea, daca dintii tai au nevoie urgent de interventie este recomandat sa iti faci o programare cat mai curand posibil la un specialist pentru o consultatie si pentru a primi indicatiile necesare cu privire la ingrijirea danturii.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *