Blog de articole si resurse

Ce putem face pentru a avea o apa mai curata la robinet

deferizarea-apeiOrganismul uman are in compozitie cam 75% apa. Asta inseamna ca lichidul vital ne ajuta sa ne mentimem sanatatea, sa putem sa ne desfasuram activitatile zilnice si sa avem organe interne care functioneaza in parametri normali.
Intrucat apa e atat de importanta pentru noi trebuie sa avem mare grija ce bem si cat de curata si pura e apa pe care o consumam zilnic in diverse forme.

Compozitia apei este destul de greu de controlat mai ales daca instalatiile care o transporta nu sunt curate si diverse substante intra in contact cu ea. Cu timpul apar depuneri, apa ajunge sa contina minerale si metale, impuritati care ne pot imbolnavi daca nu sunt curatate la timp.
Fierul si manganul sunt printre cele mai intalnite in apa potabila, asta din cauza tevilor si modului in care sunt ingrijite, inlocuite, dar si din cauza surselor de apa, locului de extractie.

Statiile de deferizare a apei, cea mai buna solutie pentru apa curata si sigura

Ca sa scapam de aceste depuneri daunatoare putem apela la un proces complex denumit Deferizare apa. Prin deferizarea apei se intelege filtrarea fierului si a manganului prin trecerea apei printr-un strat din mase catalitice ce oxideaza si filtreaza ambele substante chimice, dizolvate la nivelul apei potabile.

Filtrarea este rapida, stratul filtrant se mentine activ prin intermediul unui agent oxidant, de multe ori hipoclorit de sodiu sau pur si simplu oxigen. Aparatele moderne de Deferizare apa, vandute si de EcoWater Systems Romania, pot elimina si hidrogenul suflurat, unele modele au injectie de aer aspirat fara compresor, nu se folosesc substante chimice, nu aveti nevoie de consumabile.
Sistemele de deferizare se intretin usor, sunt din materiale rezistente la uzura, functioneaz ireprosabil si sunt garantate pentru orice fel de aplicatii.
Spalarea este reglabila, se poate reveni la setarile din fabrica, daca apar probleme cu sistemul de Deferizare apa echipamentul are sisteme speciale de auto-diagnosticare, intervalul dintre spalari este fix, raportat la calitatea apei si la numarul de persoane. EcoWater Systems Romania are in oferta curenta si aparate cu regenerare cu tablete de sare, se pot seta spalari suplimentare, sistemul de tratare al apei poate fi controlat si cu ajutorul tehnologiilor moderne, tablete, calculatoare, smartphoneuri.

Functionare ireprosabila, calitate garantata, solutii moderne de deferizare a apei

Notificarile sunt prezente si atunci cand trebuie sa mai adaugati sare, puteti vedea cu noile modalitati de monitorizare propuse de EcoWater Systems Romania si care e cantitatea de apa folosita si care mai poate fi dedurizata.
Regenerarile sunt automate, spatiul ocupat de echipamente este redus, rasina cationica de uz alimentar garanteaza durata de viata de 8-10 ani. Chiar daca se intrerupe curentul toate setarile sunt pastrate gratie unei memorii non-volatile a echipamentelor vandute de EcoWater Systems Romania, rezervoarele de sare uscate nu permit formarea puntilor de sare si garanteaza consumuri reduse.

Alte solutii pentru deferizarea apei din ofertele firmei includ filtrele umplute cu nisip cuartos, care pot filtra sedimente cu finete pana la 10 microni, este prezent si carbunele activ pentru declorinare si gust si miros mai bun, curatarea este automata.
Garantia oferita de producator poate fi extinsa, un consultant al firmei va poate ajuta sa alegeti produsele dorite in functie de nevoile si de instalatia avuta in posesie. Transportul este gratuit, livrarea este rapida prin curierat, comenzile pot fi facute online sau telefonic.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *