Blog de articole si resurse

Ce fel de parchet sa alegi pentru casa ta?

parchet-laminatIn momentul renovarilor, foarte multi fac marea greseala de a lasa decizia privind tipul parchetului abia la final. Daca si tu esti in pline renovari in locuinta ta, iti recomand sa nu mai faci greseala atat de des intalnita si sa te gandesti din timp ce fel de parchet ai dori sa ai in casa. Daca te gandesti la parchet laminat atunci trebuie sa iei in considerare faptul ca acesta trebuie sa se integreze in design-ul interior, deoarece, parchetul este si el o parte a interiorului, care nu trebuie ignorata si daca alegi un parchet laminat nepotrivit cu design-ul de ansamblu al incaperii, atunci ai putea sa ai mult de pierdut pe seama armoniei decorului.

Trebuie sa stii ca exista parchet laminat de 7, 8 sau 10 mm, este strict la discretia ta care crezi ca se potriveste cel mai bine locuintei tale, dar nu ezita sa te consulti cu un specialist. Mai multe detalii despre tipurile de parchet poti sa citesti pe site-ul celor de la eMenatwork, care au o gama larga de produse de acest fel, cu descrieri complexe si poti apela pentru o consultanta direct la ei.

Desigur, exista si mai multe tipuri de material din care este produs parchet laminat, aici, la fel alegerea iti apartine. Este relevant faptul ca culoarea acestui parchet laminat este determinata si de materialul din care este produs. Este o diferenta intre parchet laminat produs din stejar si cel produs din frasin.

La nivelul calitatii, nu se identifica o diferenta relevanta. Este important sa tii cont si de culoarea parchetului, de exemplu, chiar daca este produs din stejar, poate fi parchet laminat din stejar alb, dar poate avea nuante si mai pronuntate. De aceea, nuanta peretilor din camera este importanta, deoarece trebuie sa se afle in armonie cu culoarea parchetului.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *