Blog de articole si resurse

Ce anunturi sa eviti cand cauti o partenera pe site-urile matrimoniale?

Desi reglementarile din domeniul Internetului nu sunt atat de clare si de multe, exista o multime de „legi” acceptate tacit de cei care utilizeaza aceasta retea vasta si foarte utila. De pilda, pe site-urile de dating sau matrimoniale cei care intra mai des stiu sa respecte mai multe reguli nescrise. Una dintre ele se refera la anunturile de evitat de pe aceste site-uri cu femei singure din Cluj sau din alte judete.

Pe site-urile cu anunturi femei sunt in general sute de intrari, bazele de date sunt uriase, fiecare posteaza cum doreste, cum stie mai bine, anunturile sunt moderate partial. Nimeni nu schimba continutul, felul in care se prezinta femeile. Sunt cateva tipuri de anunturi postate de femei singure din Cluj sau din alte orase pe care ar trebui sa le eviti de fiecare data. In primul rand avem anunturile care sunt formulate pe fuga, cu fotografii care nu spun nimic despre persoana respectiva. Asta iti arata clar ca sunt niste anunturi femei gandite mai deloc, puse acolo ca sa fie si nu intentioneaza sa transmita ceva clar. In al doilea rand avem anunturile cu greseli gramaticale, greseli grave de exprimare si lipsa coerentei.

In acest caz ori persoana nu are prea multa carte, ori nu e interesata sa aiba o relatie prea curand. In al treilea rand mai exista si anunturile care nu sunt complete, care nu respecta cerintele minime impuse de site-ul respectiv. In al patrulea rand mai intalnim si anunturile care nu sunt actualizate deloc, foarte vechi. Acestea ne transmit clar ca persoana respectiva nu mai e interesata de site sau de relatii noi. In al cincilea rand putem sa observam adesea si anunturile care nu au fotografii sau cele care au fotografii, dar sunt destul de indecente. Aceste anunturi vor avea sanse minime de reusita, mai ales ca sunt foarte multe anunturi mult mai bine formulate si mai atractive pe site-ul respectiv.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *