Blog de articole si resurse

Cauta online cele mai bune tarife rca prin intermediul calculatorului de pe romasig

tarife-rcaO masina cumparata inseamna asumarea unor responsabilitati destul de mari. In primul rand, soferul trebuie sa fie capabil sa o conduca pe orice fel de sosea si in orice fel de conditii, sa ofere siguranta celor de la bord si celor din trafic. In al doilea rand, masina trebuie verificata periodic, piesele uzate se schimba obligatoriu, fiecare miscare trebuie sa aiba o coordonare perfecta. In al treilea rand, indiferent ce tip de masina conduceti asigurarile sunt obligatorii, desi pot ajunge sa coste destul de scump.

O astfel de asigurare va fereste de sumele importante de bani platite in cazul in care sunteti implicati intr-un accident si vi se cere sa reparati masina celuilalt sau alte tipuri de despagubiri catre terti. Ea se incheie intre proprietarul masinii si brokerul de asigurari si e valabila in general un an, exista diverse tipuri, cu preturi in functie de ce include fiecare. Desi negocierea se poarta direct intre client si asigurator, acesta este tentat sa ofere o polita rca la un pret mai mare ca sa aduca un oarecare profit firmei. Pentru a evita deplasarile si cumpararea de polite mai scumpe va puteti calcula singuri tarife rca actualizate cu ajutorul ROMASIG si al site-ului oficial al companiei. Simplu, comod, fara alergatura, fara timp pierdut, din doar trei-patru click-uri puteti afla in mai putin de trei minute toate ofertele cele mai importante de pe piata la momentul respectiv. Bazele de date de unde se actualizeaza preturile sunt cele ale marilor companii de asigurari, asa ca preturile sunt cele reale, din momentul interogarii serverelor. Dupa ce completati toate campurile cu date personale si date despre masina puteti bifa si tipurile de reduceri dorite, astfel incat rezultatele returnate sa fie cat mai apropiate de nevoile dvs.

Ulterior plasarii comenzii politei rca si gasirii unor tarife rca care sa va convina veti fi contactat de un reprezentant Romasig pentru a stabili detaliile trimiterii politei. In doar 24 de ore aveti la usa curierul cu polita tiparita, aproape de expirarea ei puteti primi notificari pentru a nu uita sa o reinnoiti sau sa cumparati alt tip de asigurare. Si toate astea fara costuri suplimentare si prea multa bataie de cap.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *