Blog de articole si resurse

Cartea de vacanta perfecta se gaseste mai usor in librariile online

carti-librarie-onlineVacanta nu e numai despre distractie si vizitarea unor locuri fabuloase, despre zambete si mancare de calitate, bautura fina. In vacanta poate cel mai bun mod de a ne relaxa este lectura. A citi o carte sau cateva pagini este la fel de placut precum mersul pe jos prin natura si mult mai folositor decat privitul la tv. Pentru ca e vacanta si nimeni nu isi doreste sa faca mai nimic trebuiesa ne alegem cartile in asa fel incat sa ne faca placere sa le citim, sa fie captivante, cu subiecte cat mai actuale. Cea mai simpla metoda de a ne procura cateva titluri interesante pentru vacanta este cumpararea de carti online dintr-o librarie online.

Avantajele cartilor tiparite cumparare online sunt date de numarul foarte mare de titluri la care aveti acces, de recomandarile facute de cei care administreaza site-urile, de prezenta celor mai noi opere din toate domeniile intr-un singur loc si de pretul mai mic decat in librariile offline. Daca vreti sa comandati carti online de la o librarie online trebuie mai intai sa gasiti una cu foarte multe variante si pareri ale celor care au mai cumparat cartile, cu un sistem complex de cautare si filtre speciale pentru a gasi in timp record orice titlu. Apoi e nevoie de putina rabdare pentru a parcurge descrierile fiecarui volum pentru a vedea daca va intereseaza subiectul si daca merita cumparat. Intr-un final trebuie sa cautati pretul cel mai bun la carti online si eventual sa vanati promotiile oferite de comercianti. Puteti incepe cautarile pentru cartea de vacanta perfecta in libraria online Books Express. Aici va asteapta sute de titluri din mai toate domeniile de interes, de la fictiune si business, la medicina, lifestyle sau biografii si arte si artisti. In pagina fiecarui volum puteti vedea detalii tehnice si cate ceva despre subiect, cei care au cumparat-o isi pot spune parerea despre opera pentru ca dvs. sa alegeti cartea de vacanta stiind exact ce cumparati. Livrarea la Books Express poate fi economica, in maximum o luna, minimum doua saptamani, imediata, o zi, express, 3-8 zile, cartile se pot tipari si la comanda, express 10-14 zile.

Pentru comenzi speciale va trebui sa asteptati 4-6 saptamani. Cititorii care vor un volum original il pot lua in oricare dintre cele sase limbi disponibile, formatele vandute de Books Express sunt paperback, hardback, dar si CD-Audio, Audio si Caseta Audio. La fiecare comanda online se primesc puncte Express, folosite pentru reduceri ulterioare, coletele peste 300 lei primesc transport gratuit, plata e acceptata si in rate, maxim 6, fara dobanda, cu diverse carduri bancare. In plus, platforma Books Express este personalizata cu rafturi diverse, cei care doresc pot primi in Inbox lecturi gratuite sub forma de carti online de business si lifestyle, cele mai noi titluri sunt disponibile in libraria online imediat dupa publicare.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *