Blog de articole si resurse

Cand utilizam o pompa submersibila apa curata?

pompa-submersibilaPompele submersibile sunt dispozitive folosite pentru extragerea apei din anumite tipuri de foraje, urmand ca aceasta sa se poata satisface nevoia de apa calculata pentru gospodariile noastre. Oferta de pompe submersibile pentru ape curate este destul de mare si trebuie sa manifestam un plus de atentie pentru detaliile care fac diferenta dintre toate aceste modele.

Unele dintre cele mai utilizate tipuri de pompe submersibile pentru apa curata sunt cele din gama Economy. O astfel de pompa submersibila apa curata este pompa Economy X 70, pe care o putem gasi in magazinul www.shop-einstal.ro.

Aceasta pompe submersibila apa curata are o putere de functionare de 500 W, un debit de 1,5 metri cubi pe ora si o inaltime maxima de pompare de70 de metri. Presiunea maxima de lucru la punctul zero este de 6,5 bari, diametrul de refulare este de 1 tol, iar temperatura maxima a lichidului pompateste de 35 de grade Celsius.

Aceasta pompa submersibila apa curata face parte din gama pompelor cu surub, si chiar daca este fabricata in China ea ofera un foarte bun raport calitate versus pret de care sa se poata bucura fiecare dintre noi. Ca domeniu de activitate putem include pomparea apei din puturi si fantani, sau vase tampon, alimentari cu apa la nivel casnic si domestic, sau alimentarea micro-intreprinderilor. De asemenea domeniul agricol si horticol nu sunt uitate si nici sistemele de irigare, acestea putand fi alimentate cu ajutorul unor pompe submersibile de acest tip.

Aceasta pompe submersibila Economy X 70 ofera multiple avantaje in utilizare si mai mult decat atat ea ne poate ajuta si in ceea ce priveste utilizarea rationala a finantelor noastre. Dn fericire produsul nu face parte din gama de lux, ci este o categorie accesibila de pompe submersibile, pe care o putem folosi timp indelungat, datorita fiabilitatii si a calitatii. In plus, produsul beneficiaza si de garantie, pentru cazurile in care anumite defectiuni s-ar putea produce de-a lungul utilizarii si exploatarii in conditii normale a acestuia.

Fireste ca sunt de urmarit specificatiile producatorilor, deoarece doar in acest fel putem preintampina eventualele neajunsuri ce pot aparea de-a lungul timpului. Aceste specificatii reprezinta de fapt norme si reguli de functionare pe care producatorii le stabilesc ca urmare a unor calcule sau a unor verificari de rezistenta si anduranta a produselor.

De aceea trebuie sa fim foarte atenti la modul in care alegem sa utilizam aceste produse deoarece ele sunt destinate exact anumitor tipuri de lucrari, drept pentru care utilizarea lor in alte scopuri sau fortarea lor va conduce in mod clar catre defectiuni greu de reparat sau chiar catre imposibilitatea functionarii pompelor.

Asadar, daca si tu ai nevoie de o pompa submersibila apa curata atunci poate ca ar trebui sa te indrepti catre aceasta gama economica din magazinul Shop-einstal.ro. Cere sfatul specialistilor si vei constata ca aceste produse pot fi accesibile, dar iti pot si raspunde cu succes la tot ceea ce ai nevoie si inca mai mult decat atat. Cauta si tu! Solutia este chiar foarte aproape de tine, mai aproape decat ai crede.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *