Blog de articole si resurse

Becurile cu led au o lumina placuta si va ajuta sa fiti mai productivi la locul de munca sau acasa

becuri-ieftine-cu-ledV-ati saturat de lumina slaba din camere sau din birou si de facturile prea mari la energie electrica? Vreti becuri care sa aiba o lumina cat mai apropiata de cea naturala si sa fie si eficiente din punct de vedere energetic? Desi nu va dati seama, un bec obisnuit poate diminua capacitatea de concetrare si randamentul de la locul de munca din cauza efectului neplacut al luminii emise asupra ochilor dvs. Lumina e obositoare, nu este deloc apropiata de cea naturala, eficienta iluminatului este slaba, astfel ca lucrul intr-un astfel de mediu cu iluminare de proasta calitate nu este confortabil.

MagicLed are pentru dvs. cele mai ieftine si mai bune becuri led, bazate pe tehnologia moderna a LED-ului. Avantajele becurilor cu led sunt date de rezistenta mai mare fata de becurile cu incadescenta si cele cu halogen, de lumina mai puternica si consumul de energie mai mic, de rezistenta mai mare la socuri si praf, lumina produsa nu e obositoare, becurile se aprind si se sting rapid, nu emit caldura si nu atrag insectele. Din gama de becuri ieftine cu led disponibile la MagicLed puteti cumpara becuri led E14, E27, G24, cu lumina alba neutra, rece, calda, fara mercur si gaze toxice, cu o durata de viata de pana la 50.000 de ore de functionare, fara emisii de radiatii ultraviolete si cu un design elegant, potrivit pentru camere si birouri. Desi vorbim despre becuri ieftine eficienta lor este mai mare decat a celor obisnuite, au puteri de pana la 40w, iluminarea este posibila pana la un unghi de 270 de grade, se monteaza usor in orice incapere, eficienta luminoasa este ridicata, peste 90 lumeni pe watt. Investitia initiala in becuri led este amortizata rapid, economia la energie electrica poate fi si de 80%, lumina este uniforma, gradul de scadere al intensitatii la distanta este mai mic decat in cazul becurilor incandescente.

In plus, stabilitatea cromatica este superioara becurilor cu incandescenta, lumina de la becuri ieftine cu led nu vibreaza si nu straluceste, aprinderile repetate nu reduc durata de functionare a acestora. MagicLed vinde doar produse prietenoase cu mediul inconjurator, becurile cu led se gasesc intr-o varietate de forme si tipuri, se comanda rapid, livrarea se realizeaza oriunde in tara pentru taxa unica de transport de 14 lei, periodic se aplica reduceri diverselor categorii de produse de pe site.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *