Blog de articole si resurse

Barierele automate, un must have pentru zonele rezidentiale sau pentru parcarile private

In parcari, garaje sau zone rezidentiale intalnim un element foarte important pentru securitatea si garantarea accesului controlat in spatiile respective, barierele automate. Barierele automate pot sa aiba brate de diverse dimensiuni, sunt usor de montat si de intretinut, au fotocelule care le fac sa fie si mai eficiente, au lampi de semnalizare si receptoare radio pentru un control perfect al intrarilor. Daca e vorba de un trafic mai intens aceste bariere automate fac fata foarte bine unui numar mare de masini care trec prin sistemul lor de verificare, au bucla inductiva si actionare cu modul gsm.

Vechiculele care trec prin sistem sunt detectate imediat, numerele de inmatriculare sunt citite rapid prin sistem LPR, bratele se ridica imediat ce sunt detectate masinile si sunt validate. Cand apar avarii deschiderea manuala e posibila la toate modelele de bariere automate moderne, protectia la inchidere accidentala fiind si ea prezenta. Vitezele se regleaza usor pentru a permite un trafic cat mai fluent prin sistemul de bariere montat in zone rezidentiale, industriale, in parcari private, bara este protejata impotriva socurilor prin intermediul unei conexiuni pivotante optionale. Barierele automate functioneaza in continuare chiar si cand nu e curent electric, nu se blocheaza, au sisteme de alimentare pentru aceste situatii incorporate in structura lor. Firmele care comercializeaza barierele automate asigura si mentenanta si service, piese de schimb, montarea si depanarea in caz de probleme. Fiecare sistem de bariere este monitorizat si evaluat pentru a se observa daca e potrivit pentru traficul din zona respectiva.

Cu barierele automate parcarile sau zonele rezidentiale vor fi mai sigure, mai usor de accesat mai ales cand e trafic mai mare, toate masinile vor fi verificate in timp real pentru a se permite accesul doar celor care sunt din zona respectiva. Investitia in barierele automate este usor de recuperat, preturile sunt accesibile si elementele componente se gasesc mereu in stocurile magazinelor online pentru o eventuala inlocuire la nevoie.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *