Blog de articole si resurse

Avantajele sticlei securizate folosite in inchideri din sticla

sticla securizataUn spatiu cu intrebuintare comerciala poate fi aranjat intr-o multime de moduri. Daca insa vreti sa aveti spatii in care clientii sa se simta bine si sa revina puteti folosi sticla securizata in inchideri de spatii. Sticla este un material usor de pus in practica, se gaseste peste tot, costurile de prelucrare nu sunt mari, tehnologiile moderne permit deja obtinerea de finisaje si produse de calitate superioara cu niste costuri mici. La randul sau sticla securizata se deosebeste de sticla simpla prin siguranta sporita oferita, in caz de soc finalizat cu spargere nu exista bucati mari de sticla ce pot rani, sticla de acest tip nu se zgarie asa de usor, se curata rapid, are un aspect estetic foarte placut.

Sticla securizata este preferata de cei care se ocupa de inchiderea spatiilor si pentru ca permite un iluminat mai usor, lumina naturala ajunge mai usor in spatiul dat, sticla ofera si senzatia de spatialitate mai mare. Tot ce se afla in jurul spatiilor delimitate cu inchideri din sticla poate fi observat si admirat cat timp o persoana se afla in incinta, compartimentarile sunt foarte usor de facut, la fel si delimitarile de alte elemente prezente in preajma. La nevoie sistemele cu sticla securizata se pot automatiza, peretii, panourile respective pot sa devina mobile si sa gliseze, sa se inchida sau deschida automat ori de cate ori e nevoie. Foile de sticla din interiorul structurilor sunt fixe sau una dintre ele sau mai multe sunt mobile, in functie de sistemul gandit. Utilizarea sticlei securizate a devenit atat de populara si pentru ca zonele delimitate sunt tot mai mari, se pot intampla accidente nedorite, nu se stie niciodata ce evenimente pot sa apara, asa ca oricine se afla in preajma inchiderilor trebuie sa fie in siguranta.

Per total sticla este un material versatil si simplu de integrat in orice design si arhitectura existenta, se prelucreaza rapid, personalizarea nu e complicata si produsele obtinute se pot utiliza imediat dupa ce au fost finalizate.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *