Blog de articole si resurse

Aplicatoare de matase pentru gene desavarsite

aplicatoare-geneArsenalul de frumusete pe care ar trebui sa il aiba acasa fiecare femeie care isi doreste sa invete sa isi puna gene false fara sa apeleze la ajutorul specialistilor, iar rezultatul sa fie de un stil desavarsit, este obligatoriu sa cuprinda cateva accesorii must have.

Dintre acestea, cele mai importante sunt aplicatoarele pentru gene false. Pentru un rezultat cat mai aproape de perfectiune, profesionistii recomanda sa folositi aplicatoare din matase, care sunt extrem de potrivite atat pentru pregatirea genelor cat si pentru indepartarea genelor false.
Prima operatiune in care veti avea nevoie de astfel de aplicatoare atunci cand va puneti gene false fir cu fir, smocuri, sau banda, este atunci cand aplicati adezivul pentru gene. Anterior aplicarii adezivului zona pleoapei se curata cu capatul pufos, din matase al acestui aplicator. Este o operatiune absolut obligatorie inaintea oricarei proceduri.

Tot de aplicatoarele din matase veti avea nevoie si pentru indepartarea adezivului, in cazul in care ati aplicat un surplus care se vede inestetic sau daca pentru ca nu ati folosit plasturi cu gel, adezivul a ajuns pe zona pleoapei inferioare.
De asemenea, pentru inlaturarea genelor false, veti avea nevoie de aceleasi aplicatoare din matase, care vor face mult mai usoara indepartarea genelor, si mentinerea cat mai in siguranta a genelor naturale, datorita capatului foarte fin si delicat. Aplicatoarele sunt foarte ieftine, nu sunt deloc o investitie pentru care sa va faceti griji, iar confortul pe care il asigura este fantastic in raport cu pretul.

Alaturi de aplicatoare de matase, veti mai avea nevoie si de un set de plasturi cu gel sau plasturi cu colagen, care se pun pe pleoapa inferioara pentru a impiedica lipirea genelor de pe pleoapa superioara de genele inferioare. In plus, acest tip de plasturi va proteja zona de sub ochi, si o va hidrata, iar la indepartarea lor veti avea parte de un ochi care va arata fresh, fara iritare sau roseata, si fara scame.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *